Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i kurwa dobrze.
Wojna jest w kraju a tamci po klubach sobie latają.
U nas też powinni pod klubami stać i każdego męskiego ukraińca sprawdzać czy ojczyzna go nie wzywa.
Jaka tam wojna
To tylko lokalne potyczki na wschodnim skrawku Ukrainy.
Tam toczy się wojna, a po drugiej stronie Ukrainy ci banderowcy bawią się w najlepsze w klubach i knajpach.
A ten żebrak Zełenski wmawiał na posiedzeniach ONZ o wielkich zniszczeniach ukraińskich miast, i gdzie te zniszczenia??
Oglądałem filmy podróżników, którzy podróżują po Ukrainie (tzw. militarne wycieczki) i co??
Miasta wyglądają normalnie, budynki nie są zniszczone.
Także nie dajcie się nabrać na tą banderowską propagandę. To tylko wojna pozycyjna i nic więcej.
Jak bym spierdolił przed wojną jak oni do innego kraju to bym się chociaż kurwa zachowywał tak aby uszanować rdzennych obywateli a nie zwiększał przestępczość.
No ale ja się może chuja znam.
Gdzie ci zwiększają przestępczość? Jakieś dane mógłbyś podać?
Spierdolił byś za granicę i tam żebrał na następne protezy... I było by pośmiewisko z Polaków. Internetowy napinacz. A przy okazji to...chwała Ukrainie 💪
Hahah lol.
Chwała Ukrainie...
W chuj z twoją jebaną Ukrainą.
Ta twoja Ukraina to jest już jebany trup, który zdycha, i zdechnąć nie może.
Ale to i tak kwestia czasu.
Oglądałem filmy podróżników, którzy podróżują po Ukrainie (tzw. militarne wycieczki) i co??
Miasta wyglądają normalnie, budynki nie są zniszczone.
Także nie dajcie się nabrać na tą banderowską propagandę. To tylko wojna pozycyjna i nic więcej.
Koszty zniszczeń na Ukrainie to biliony złotych. Mało masz zdjęć zniszczonych miast? Chociażby Mariupol zrownany z ziemią.
Koszty zniszczeń na Ukrainie to biliony złotych. Mało masz zdjęć zniszczonych miast? Chociażby Mariupol zrownany z ziemią.
Mariupol to miasto frontowe, więc to chyba normalne że jest zniszczony.
Ale ten jełop Zełenski mówił o zniszczeniach w całej Ukrainie, a tych zniszczeń nie ma, rozumiesz??
Pewnie tylko jakieś pojedyncze budynki i tyle...
Mariupol to miasto frontowe, więc to chyba normalne że jest zniszczony.
Ale ten jełop Zełenski mówił o zniszczeniach w całej Ukrainie, a tych zniszczeń nie ma, rozumiesz??
Pewnie tylko jakieś pojedyncze budynki i tyle...
Są zniszczenia w całej Ukrainie. Rakiety dolatują daleko od frontu. Wiadomości nie czytasz czy o co ci chodzi?
Są zniszczenia w całej Ukrainie. Rakiety dolatują daleko od frontu. Wiadomości nie czytasz czy o co ci chodzi?
Obejrzyj sobie filmy o tych podróżnikach.
Nietrudno znaleźć w Internecie.
Zobaczysz jakie tam są niby zniszczenia.
Poszedłbyś na wojne za pejsowski interes?
Napisz konkrety co żydzi z trgo mają? I czy lepiej żeby ruscy przejęli ukroli w całości.
Najpierw wypadałoby nauczyć się stawiać przecinki bo straszny bełkot z tego wyszedł. A co do Twojej wypowiedzi to chwała Ci za uszanowanie rdzennych obywateli bo w 2018 roku na wyspach, obcokrajowcami, którzy popełnili najwięcej przestępstw, byli właśnie Polacy. To trochę ma się nijak do szanowania rdzennych mieszkańców przez naszych rodaków.Jak bym spierdolił przed wojną jak oni do innego kraju to bym się chociaż kurwa zachowywał tak aby uszanować rdzennych obywateli a nie zwiększał przestępczość.
No ale ja się może chuja znam.
W PL to siedzą ze 3 dywizje dzielnych banderowców. Od prawie 3 lat zbierają siły
wPolsce siedza ich miliony, ale do ochotniczego korpusu zgłosiło się 138 rezunów, przez 4 miesiące, nawet kompanii nie udało im się zebrać, ukry to tchórze potrafiący walczyć tylko z kobietami i dziećmi i to jesli kobiety nie maja broni w ręku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów