Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wojna jest w kraju a tamci po klubach sobie latają.
U nas też powinni pod klubami stać i każdego męskiego ukraińca sprawdzać czy ojczyzna go nie wzywa.
No i kurwa dobrze.
Wojna jest w kraju a tamci po klubach sobie latają.
U nas też powinni pod klubami stać i każdego męskiego ukraińca sprawdzać czy ojczyzna go nie wzywa.
Poszedłbyś na wojne za pejsowski interes?
Poszedłbyś na wojne za pejsowski interes?
Jak bym spierdolił przed wojną jak oni do innego kraju to bym się chociaż kurwa zachowywał tak aby uszanować rdzennych obywateli a nie zwiększał przestępczość.
No ale ja się może chuja znam.
Naloty TCK (Terytorialnego Centrum Rekrutacji) w klubach i restauracjach.
Za kilka lat i u nas będą wyłapywać obrońców naszej krainy, jak szczury po kanałach. 120 tys. wojska i amunicji na 3-5 dni i to są jedne z najlepszych sił w Europie. Najważniejsze, że nie kupujemy już surowców ze wschodu i jesteśmy trwale z nimi skonfliktowani. No ale gdzieś kupujemy? Milion ukrów zabitych w bezsensownej rzezi w wojnie pozycyjnej. Wojna na wytracenie, bo oni nie walczą o nic dla siebie. Pomijając, jaki to naród to jest beznadziejne, zwłaszcza przy wizji, że możemy być następni. Prezydent błazen wykreowany w kiczowatym serialu dla ogłupiałego ludu. Stosując ten mechanizm u nas nie trudno byłoby prezydentem zrobić Ryśka z Klanu. Na bank wszedłby do rundy finałowej.
Jak ci się w tym kraju nie podoba to może udaj się szybkim krokiem na wschód do dzikich moskiewskich przyjaciół, Czukczów i mongołów.
Niech wyłapują gnojarstwo im więcej ich zginie z rąk Rosjan tym bezpieczniej dla Polski, ja tam wolę rosjan od nazistów.
Głupi ty jakiś czy z ci potomka bolszewicy w 1945 roku pozostawili? Co w sumie na jedno wychodzi.
Jak ci się w tym kraju nie podoba to może udaj się szybkim krokiem na wschód do dzikich moskiewskich przyjaciół, Czukczów i mongołów.
Głupi ty jakiś czy z ci potomka bolszewicy w 1945 roku pozostawili? Co w sumie na jedno wychodzi.
To może ty do swoich wracaj? Żydzi i ukry wplątały nas w wojnę, ściągnęli biedę na całą Europę i ty mnie dziś z mojego kraju wyganiasz, co jeszcze dobrze czytać po polsku nie nauczyłeś się? To ty wypierdalaj z mojej ojczyzny na dzikie pola.
Za kilka lat i u nas będą wyłapywać obrońców naszej krainy, jak szczury po kanałach. 120 tys. wojska i amunicji na 3-5 dni i to są jedne z najlepszych sił w Europie. Najważniejsze, że nie kupujemy już surowców ze wschodu i jesteśmy trwale z nimi skonfliktowani. No ale gdzieś kupujemy? Milion ukrów zabitych w bezsensownej rzezi w wojnie pozycyjnej. Wojna na wytracenie, bo oni nie walczą o nic dla siebie. Pomijając, jaki to naród to jest beznadziejne, zwłaszcza przy wizji, że możemy być następni. Prezydent błazen wykreowany w kiczowatym serialu dla ogłupiałego ludu. Stosując ten mechanizm u nas nie trudno byłoby prezydentem zrobić Ryśka z Klanu. Na bank wszedłby do rundy finałowej.
Mądrego to i dobrze posłuchać.
O !!! I przodujący podżegacz wojenny nam się odpalił !
Powiedz Nam zadaniowcu, dlaczego ty się odpalasz tylko w tematach o ukrainie ? (nie odpowiadaj, to było pytanie retoryczne)
Dużo za sianie tej wojennej propagandy ci płacą? A i czy masz polskie obywatelstwo czy ukraińskie ?
Bo jak ukrainskie to agent. Jak polskie to pożyteczny idiota lub zdrajca za hrywny/ruble.
Straszny z ciebie kretyn jak na wywód kolegi powyżej, atakujesz go i wyzywasz, insynuujac mu to co napisałeś.
Bo zakładam się o twoją rekę Kriski że jak by ABW prześwietliła Sadola, to Antoni 79 czy też ja lub inni polscy patrioci, nie mieli byśmy się co bać , w
przeciwieństwie do ciebie zadaniowcu i podżegaczu wojenny.
POLACY TO WIDZĄ.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów