.
.
.
.
.
.
.
.
Języków obcych, żeby jak najszybciej spierdolić z tego kraju..
Smutne, ale prawdziwe
Żyjesz pewnie za najniższą krajową i jeździsz golfem.
Obraża Twój kraj? Bo napisał, że pozostaje się pakować? Sytuacja w tej cudnej krainie jest tak zajebista, że niedługo decydujący się na pozostanie w ojczyźnie Polacy zaczną się dusić bo i tlen spierdoli.
No ale ocena stanu faktycznego to obraza. Patriota się kurwa znalazł.
@samolot1993
Posłuchaj, coś ci wytłumaczę.
Nie myśl sobię , że jesteś wyrocznią , bo siedzisz zapewne gdzieś w UK. Wyobraź sobię , że na tych wakacjach byłem tam popracować , dorobić sobie na studia. Nie musisz mi tłumaczyć jak tam się żyje , tylko wyobraź sobię, że ja po miesiącu tęskniłem za Polską. To , że dla ciebie wyznacznikiem hajlajfu jest to, że możesz sobie ojebać w MC zestawik to świadczy tylko o tym, że reprezentujesz DNO. Zrozumiałe jest dla mnie to, że niektórzy wyjeżdzają. Ich życie, ich sprawa, kto wie, może sam będę musiał wyjechać kiedyś. Ale nie widzę powodu, żeby się z tym obnosić, bo to żaden powód do dumy musieć opuścić swój kraj. Więc nie umoralniaj, bo w Anglii , czy gdzie tam jesteś zawsze będziesz tylko polaczkiem , a ja przynajmniej jestem u siebie
Jesteś kolejnym życiowym nieudacznikiem skoro tak myślisz - taka prawda
Skoro w polsce nie dajesz rady z rodziną i znajomościami, to już widzę jak w obcym kraju sobie radzisz znając tylko język.
Teraz nawet za granica trzeba mieć znajomego który cie wkręci do dobrej roboty - czasy w których polak jechał do angli i mówił - ja z polski, ja chcieć zarobić dawno są za nami.
Wyjedź, wróć i opowiedz jak zajebiście dymali cie na zarobkach anglicy, holendrzy, norwegowie itp - będziesz dla nich białym murzynem co zapierdala po 12 h na dobę nawet w weekendy robiąc pracę o której nawet oni nie pomyślą za te pieniadze. Wrócisz 2 x w roku na "wakacje" do Polski do rodziny na 2 tygodnie, mając kilka tys na przechalnie i warte kilka tys funtów stare bmw z kierownica po prawej stronie którego w anglii nikt już nie chce.
I tak spędzisz życie