na imprezie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
fake,nie był rudy
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Człowiek skurwiel by nie uciekał tylko kazał sobie piwo postawić. A to zwykła pizda była.
Pod koniec filmiku widać, że go jakaś locha za chabety chwyciła. Teraz tylko czekać, aż filmik z zemsty na gościu wyląduje na Hardzie
hahaha bardzo dobrze zrobił, technicznie przykurwił i zdupcył
Mogli dac slowmotion bo nie widzialem tego co zrobil... jaka locha? Jakie przykurwienie?
bo to koncert a nie jakies pitu pitu!
Kurwa dobrze że dali riplej w zwolnionym tempie bo za pierwszym razem nie policzyłem kubeczków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów