To jeszcze podciagnimy każdego faceta pod potencjalnego gwałciciela bo mamy obecnie za mały bałagan prawny. U nas tak chłop po 2 piwach jest traktowany tak samo jak taka nawalona szmata z powyższego filmiku.
Tak tumanie nawet po 2 piwach. Nie ma chlania i jeżdżenia. Jak po 2 piwach kogoś zabije to ma być lepiej traktowany? Ja jebie! Ciemnogród!
Są tylko dwa progi, ale to dość.To jeszcze podciagnimy każdego faceta pod potencjalnego gwałciciela bo mamy obecnie za mały bałagan prawny. U nas tak chłop po 2 piwach jest traktowany tak samo jak taka nawalona szmata z powyższego filmiku.
Jesteś pijany — nie wsiadaj kurwa za kółko. Czy to takie trudne do zrozumienia?
Może jeszcze chcesz rozróżnienia: Igor zabił człowieka jednym strzałem, a Wania wpakował cały magazynek — więc żądałbyś wyższej kary?
Przestępstwo to same: pijany skurwysyn a pijana skurwycórka, jeszcze telefon w ręku (to ma podobny efekt jak prowadzenie po pijaku) → do utylizacji albo przynajmniej do więzienia i to na długo.
EDIT: w trakcie pisania, baronturbina napisał to samo, nie ma sensu duplikować komentarzy. Ale:
pacziemu tak jest? Mogłabym zmienić komentarz na pusty (tzn. spacje albo nbsp) ale to gówno da...Możesz zmieniać swoje posty
Nie możesz usuwać swoich postów
Prędkość się sumuje, bo wektory mają przeciwny zwrot. Jedyna różnica, że są 2 strefy zgniotu które wspólnie przejmują energię uderzenia zamiast jednej strefy zgniotu i twardego, sztywnego muru jak to ma miejsce w testach przy mniejszych prędkościach.
Szczerze to chuja się znasz. Wygoogluj sobie czym są strefy zgniotu.na przedostatnim zdjęciu przód rozjebany a drzwi się otworzyły, czyli jak Will70 napisał, mieli około 100km/h przy uderzeniu, a
Mimo to kabina cała. Niech dwa polonezy, golfy albo bawarki seria 3 tak się zderzą.
Szczerze to raczej ty pokazujesz swoją indolencję umysłową. Polonez miałby mniejsze uszkodzenia od renówki ale baba by z niego żywa nie wyszła. Znaczy to tylko tyle, że materiały na karoserie są już tak dobre, że niewielki zgniot jest w stanie pochłonąć sporo energii zderzenia.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrędkość się sumuje, bo wektory mają przeciwny zwrot. Jedyna różnica, że są 2 strefy zgniotu które wspólnie przejmują energię uderzenia zamiast jednej strefy zgniotu i twardego, sztywnego muru jak to ma miejsce w testach przy mniejszych prędkościach.
Szczerze to raczej ty pokazujesz swoją indolencję umysłową. Polonez miałby mniejsze uszkodzenia od renówki ale baba by z niego żywa nie wyszła. Znaczy to tylko tyle, że materiały na karoserie są już tak dobre, że niewielki zgniot jest w stanie pochłonąć sporo energii zderzenia.
Dostrzegasz różnice między ignorancją o której zapewne pomyślałeś a indolencją? Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Widziałeś kiedyś testy zderzeniowe poloneza na czołówkę? Następny tuman. Polonez był zrobiony z gownolitu i taka czołówka skończyła by się na środkowych słupkach. Materiały kurwa ja jebie. Sam jesteś materiał do tego wektory masz ujemne.
Przede wszystkim technologia baranie.
Dostrzegasz różnice między ignorancją o której zapewne pomyślałeś a indolencją? Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Widziałeś kiedyś testy zderzeniowe poloneza na czołówkę? Następny tuman. Polonez był zrobiony z gownolitu i taka czołówka skończyła by się na środkowych słupkach. Materiały kurwa ja jebie. Sam jesteś materiał do tego wektory masz ujemne.
Przede wszystkim technologia baranie.
A skąd ty wiesz o czym sobie pomyślałem?
Dla ciebie definicja (za sjp): indolencja «niezaradność lub bierność» więc pokojarz fakty (indolencja + umysłowa)
Nie musisz nikogo obrażać jeśli nie rozumiesz podstawowych argumentów, no chyba że tak cie w domu lub w szkole jechali na każdym kroku że masz traumę i teraz musisz sobie odbić - wtedy to zrozumiałe, mimo tego jednak godne pożałowania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów