Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A skąd ty wiesz o czym sobie pomyślałem?
Dla ciebie definicja (za sjp): indolencja «niezaradność lub bierność» więc pokojarz fakty (indolencja + umysłowa)
Nie musisz nikogo obrażać jeśli nie rozumiesz podstawowych argumentów, no chyba że tak cie w domu lub w szkole jechali na każdym kroku że masz traumę i teraz musisz sobie odbić - wtedy to zrozumiałe, mimo tego jednak godne pożałowania.
W zasadzie to wygląda na to, że nie myślisz. Niezaradność związana z jakąś czynnością. Ignorancja z brakiem wiedzy. Brak wiedzy nie czynnością tylko stanem faktycznym w odniesieniu do procesów poznawczo-myślowych ale i tak tego nie zrozumiesz.
Regres za 2 szkody całkowite, plus równowartość swojego skasowane samochodu do budżetu państwa.
Do tego grzywna do 50tys.
Oj zaboli żulicę.
Póki co konfiskata aut dla pijanych to fikcja.
Póki co konfiskata aut dla pijanych to fikcja.
Czemu tak sądzisz? Podobno póki co 60 aut zajebali.
Chuj im w dupę
Ja lubię chlać a pijany nigdy nie jeżdżę.
60 samochodów w kraju 40 milionów mieszkańców, z czego większość pije.Czemu tak sądzisz? Podobno póki co 60 aut zajebali.
Regres za 2 szkody całkowite, plus równowartość swojego skasowane samochodu do budżetu państwa.
Do tego grzywna do 50tys.
Oj zaboli żulicę.
Taki chuj, nikt tej kasy nie zobaczy. Bo komornikowi podczas egzekucji nie wolno zajmować przedmiotów i pieniędzy, które służą podstawowym celom bytowym, czyli nie wolno mu tknąć:
- wynagrodzenia z tytułu umów cywilnych do wysokości minimalnej krajowej brutto
- świadczeń socjalnych, tj. 800+, alimenty, dodatki, stypendia (oj nie nie, to się liczy osobno, a nie do limitu wyżej), z pewnymi wyjątkami, ale ich tu nie będę rozpisywał
- przedmiotów niezbędnych do zaspokajania podstawowych potrzeb dłużnika i jego rodziny, np. łóżka (lub sam materace), pralka, lodówka, środki higieny osobistej (wc, wanna/prysznic), dostęp do wody, prądu (bo lodówka), itd.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów