📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby był konkurs na zagranie jakiegoś klasycznego kawałka kompletnie bez feelingu i własnego stylu - musielbyśmy poszerzyć podium bo na 1 miejsce mielibyśmy dwóch kandydatów
Fake. Tak się nie da umieć.
Ujdzie, ale oryginał przy tym rozpierdala, Vivaldi jak by nie zgnił to by przyjebał.
no, pogo by było do tego w chuj.
Gram od kilku lat na gitarze i mam spore doświadczenie w tej kwestii i muszę przyznać rację bloodwar. Poza tym brzmienie ich gitar jest tak chujowe i pozbawione jakiegokolwiek wyrazu i stylu, że żal mnie ogarnia. Współczesne granie na gitarze - gainu ile się da, volume ile fabryka dała, basu w chuj i opieraj swoją ciężkość wyłącznie na brzmieniu. Plastikowa sieczka, ot co. Poza tym to co tutaj jest zaprezentowane to wyłącznie umiejętności techniczne. Czyli to co da się wyćwiczyć, właściwie w sposób mechaniczny i to głównie palce. Zero artyzmu, zero polotu, zero twórczości. Jak powiedział kiedyś Steve Vai (jeden z najwybitniejszych współczesnych gitarzystów, jeśli ktoś zainteresowany niech poszuka w yt jego utworu pt. I know you're here): dużo trudniej, niż grać szybko z dużą ilością technicznych fajerwerków, jest grać powoli ale z prawdziwym wyrazem i artyzmem. Tyle ode mnie w temacie
Ps. Jeśli ktoś chce posłuchać dobrej metalowej wersji tego utworu --> Yngvie Malmsteen (ogólnie sporo klasycznych utworów można znaleźć w jego interpretacjach).
Ps. Jeśli ktoś chce posłuchać dobrej metalowej wersji tego utworu --> Yngvie Malmsteen (ogólnie sporo klasycznych utworów można znaleźć w jego interpretacjach).
truskaff napisał/a:
Tyś kurwa zimę widział
Tyś Vivaldiego mośku słyszał. Bezapelacyjnie to jest zima a nie lato.
Za wysoko
tu ciut lepiej i w dodatku jakaś młódka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów