Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gonzor 2024-12-17, 0:21 2
HAHAHAHAHA Kierownica zdarta w centrum - użytkownicy, co charakterystyczne dla tej marki, trzymają lewą ręke na górze kierownicy a prawicę na członku.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-17, 0:24
Spychacz napisał/a:

silnik od wycieraczek w Toyocie jest zbudowany inaczej?

Nie wiem jak w Toyocie, ale w Transicie są silniki krokowe, sterowane niezależnie. Pierwszy raz widziałem takie rozwiązanie, więc różnie bywa.
Zgłoś
BeardedBastard 2024-12-17, 1:28
To audi jest starsze niż użytkownik i tak samo zjebane.....
Zgłoś
Limpid 2024-12-17, 1:46
Miałem tak w firmowym oplu combo i to w samą ulewę gdzie na firmę miałem 45km... Tak fajnie się jechało
Zgłoś
CelnikJudasz 2024-12-17, 2:58
To są resztki z audi wypierdziane przez niemca następnie przez mohameda a terazj anusz wozi się tym gównem i ma się za króla szos.
Zgłoś
Prosty 2024-12-17, 3:31
Ja mam tylko jedno pytanie , CO TO KURWA TUTAJ ROBI?!

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-17, 5:15 1
Jakbyś wiedział jak wyglądają szczotki od malucha to byś mi tu z kiblem nie wyjeżdżał,doucz się
Zgłoś
ZiooMall 2024-12-17, 5:33 1
Spychacz napisał/a:

spieszę z wytłumaczeniem. Silniczek od wycieraczek, to silnik prądu stałego komutatorowy, a taki wymaga szczotek, W tym zapewne 30 letnim aucie szczotki się już prawdopodobnie zużyły więc wymontuj silniczek, kup szczotki np. od rozrusznika malucha (ważne, żeby miały gruby kabelek, bo z cienkim to będą działały, jak na filmiku i na koniec przepali się kabelek) doszlifuj i zamontuj. Będą śmigały jak nowe - serwis oczywiście będzie chciał sprzedać nowy silnik do wycieraczek za kilka tysi (sprawdziłem i tak właśnie było).

Najlepiej to przestać być 5 zerem i kupić pojazd prawilnej marki a nie jakiś złom pierdolony
Zgłoś
kranik123 2024-12-17, 9:10
4 zera dla frajera
Zgłoś
bobi140 2024-12-17, 9:14 1
Spychacz napisał/a:

spieszę z wytłumaczeniem. Silniczek od wycieraczek, to silnik prądu stałego komutatorowy, a taki wymaga szczotek, W tym zapewne 30 letnim aucie szczotki się już prawdopodobnie zużyły więc wymontuj silniczek, kup szczotki np. od rozrusznika malucha (ważne, żeby miały gruby kabelek, bo z cienkim to będą działały, jak na filmiku i na koniec przepali się kabelek) doszlifuj i zamontuj. Będą śmigały jak nowe - serwis oczywiście będzie chciał sprzedać nowy silnik do wycieraczek za kilka tysi (sprawdziłem i tak właśnie było).

A taki UJ, w golfach jest ten sam mechanizm i to właśnie on się zapieka w związku z czym wycieraczki nie pracują, nie ma to nic wspólnego z silniczkiem.
Zgłoś
T... 2024-12-17, 10:46
Tatuaż i akcent dużo mówią o użytkowniku ww. pojazdu,
Zgłoś
Pathron 2024-12-17, 11:08
jprdl jaki półgłówek
Zgłoś
safriduo 2024-12-17, 11:16 2
domyślam się , łącząc pokrewieństwo golfa i octavii oraz objawy,że to jedna bądż dwie osie wyciwrcaczek się zacierają . Dwa razy w octavii naprawiałem . Wyjąć mechanizm , rozebrać ośki , wyczyścić papierem , nasmarować , złożyć i cieszyć się płynną pracą .
Zgłoś
Grzesiuu 2024-12-17, 11:55 2
Spychacz napisał/a:

nie posraj sie dobrodzieju. nie zawsze tak jest. czasami sworznie na których poruszaja sie ramiona wycieraczek korodują zacierając się tym samym lub po prostu korozja tak to zżera że tulejki slizgowe które są w środku zapiekaja się ze sworzniami.
Zgłoś
wilkoala 2024-12-17, 12:53
Wiem że zabrzmię jak boomer, ale te najmłodsze pokolenie to jest zwyczajnie niedojebane. Wydziera się idiota bo mu wycieraczki przestały działać w 20 letnim gruzie, mało się kurwa nie popłacze zamiast pomyśleć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem