Niż bycie czarnuchem i kacapem.
Niż bycie czarnuchem i kacapem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oraz pedalarzem, kiblarzem lub motopipa i mieszkać w gównostanie z ciapatym kochasiem.
Bambusy w rajtuzach, kitajce jakieś, to kurwa europa zachodnia normalnie
Jasiu, tak trzeźwo patrząc. Nie myślisz iż takie bambuso-kitajce w rajtuzach są lepsze, niż alkoholik pod sklepem, zaszczany, brudny i srajacy na placach zabaw? Odśwież pamięć i przejdź się po polskich osiedlach.
"Czy może być coś gorszego? Niż bycie czarnuchem i kacapem."
Może, rudym czarnuchem, kacapem i żydem.
O pedale nie zapominaj.
Jasiu, tak trzeźwo patrząc. Nie myślisz iż takie bambuso-kitajce w rajtuzach są lepsze, niż alkoholik pod sklepem, zaszczany, brudny i srajacy na placach zabaw? Odśwież pamięć i przejdź się po polskich osiedlach.
Myślę, że jednych i drugich -
Z tym, że takich oszczanych lumpów, to praktycznie już się nie widuje, a brudasów w ostatnim czasie przybywa w zatrważającym tempie.
Myślę, że jednych i drugich -
Z tym, że takich oszczanych lumpów, to praktycznie już się nie widuje, a brudasów w ostatnim czasie przybywa w zatrważającym tempie.
Przyjedź do miasta to sposób myślenia Ci się przestawi.
Przyjedź do miasta to sposób myślenia Ci się przestawi.
Mieszkam w mieście i to całkiem sporym. Po tym co piszesz, domyślam się, że u ciebie sytuacja wygląda zgoła inaczej.
Mieszkam w mieście i to całkiem sporym. Po tym co piszesz, domyślam się, że u ciebie sytuacja wygląda zgoła inaczej.
Pleszew to nie całkiem spore miasto. Ale co masz na myśli sporym? Idź do Katowic jak chcesz miasto zobaczyć i przejdź się nocą. To samo Gliwice. Zapraszam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów