Jak widać można.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Najważniejsze, że racja jest po jego stronie - na pasach ma przecież pierwszeństwo
Pewnie następny debil ze słuchawkami w uszach.
Młody sadol po prawej poleciał fotki pstrykać, dobrze młody, dobrze.
smc napisał/a:
Szkoda dzieciaka...
Bredzisz.
O jednego idiotę mniej. Mnie rodzice uczyli „od zawsze”, by się rozglądać. By się upewnić. By nie wbiegać na i nie biegać po przejściach dla pieszych czy w ogóle na jezdnię. To coś z filmu ma, tfu! miało więcej niż Z5 lat, więc NIC go nie tłumaczy.
Ale za to na świecie jest bezpieczniej.
;>>>
Gdyby nagrywający nie zachował się jak baran i po prostu pojechał to by się nic nie stało. A tak .... wywołał wilka z lasu. Pieszy osioł nie wpadł na to, że z drugiej strony może coś jechać i już nigdy nie wpadnie na nic więcej.
Takie przepisy w Polsce wprowadzili i piesi myślą, że mają pierwszeństwo. Tak naprawdę to chodzi o to że prawodawcy chcą eksterminować jak największą ilość Polaków. Jak widzę jak się typ na dwupasmówce zatrzymuję by przepuścić pieszych to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Za granicą tylko pojazdy na polskich blachach stwarzają zagrożenie przepuszczając pieszych, gdy za przepuszczającym nie jedzie nawet żaden pojazd, wprowadzając ich tym samym w osłupienie.
Za granicą tylko pojazdy na polskich blachach stwarzają zagrożenie przepuszczając pieszych, gdy za przepuszczającym nie jedzie nawet żaden pojazd, wprowadzając ich tym samym w osłupienie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów