18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
za gazeta.pl
Cytat:

Roman Łandik, syn prominentnego ukraińskiego polityka, brutalnie pobił w restauracji dziewczynę, po czym zbiegł do Rosji. Jego ojca, znanego działacza Partii Regionów, uważa się za nieformalnego "właściciela" Ługańska. Jego syn jest miejskim radnym

Pobita to 20-letnia modelka, która z urazami ciała, głowy i wstrząśnieniem mózgu trafiła do szpitala. Choć nagranie restauracyjnej kamery trafiło do stacji telewizyjnych, młody polityk oświadczył, że jest niewinny

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
S................i 2011-07-14, 10:57 2
Tak sobie czytam niektóre komentarze i ręce załamuje. Część dzieci na forum stara się być tak "sadystyczna" w ocenie, że aż się błaźnią(gimnazjalista, to stan umysłu). Wyobrażam was sobie, jako tych czterech pajaców, co siedzą bezczynie a swój strach przed pomocą kobiecie tłumaczą "równouprawnieniem". To brzydkie kobiety, które wyglądają jak faceci, albo są wredne chcą równouprawnienia, bo same nie wiedzą, czy są jeszcze kobietami, czy już facetami.
Zgłoś
jamci 2011-07-14, 10:58
Łandik? One dick? Jeden chuj?
Zgłoś
W................4 2011-07-14, 11:09 1
bonq07 napisał/a:

Napisałbym coś w stylu "Za długi łańcuch z kuchni miała" ale... jak widzę bitą kobietę to włącza mi się niepohamowana agresja na tego kurwa cwaniaka który bije słabsze stworzenie... i chuj, może jestem miękki.

Facet nie robił by czegoś takiego kobiecie bez powodu.Tym bardziej że konsekwencje pobicia kobiety zazwyczaj są poważne.Może i kobiety są słabsze,ale potrafią robić skurwysyństwa które mężczyźnie by nie przyszły do głowy.Pytanie brzmi co zrobiła że gość tak zareagował ? Zauważcie że to radny,osoba publiczna,za taki wybryk może stracić stanowisko,karierę i ponieść zajebiste konsekwencje.Bicie kobiet nie jest niczym dobry,ale nie znam całej sprawy,skąd mam wiedzieć,czy ona wcześniej nie zrobiła skurwysyństwa takiego że sobie zasłużyła.
Zgłoś
jezus_jakub 2011-07-14, 11:18
polala go suka drinkiem...co mial zrobic?
Zgłoś
Stew 2011-07-14, 11:55 1
@Wilku94 Konsekwencje? Na Ukrainie? Chyba Cię pojebało. Tam ręka rękę myję lepiej niż w Polsce
Zgłoś
piru 2011-07-14, 12:05
6:23 - kelnerka podaje im rachunek na stolik, wcześniej grzecznie czekała aż ten koleś ją wywlecze zza stolika
Zgłoś
~Angel 2011-07-14, 12:23
Piterek_19 napisał/a:

A 4 pedałów siedzi przy stoliku i żaden nie zareaguje...

czemu nikt nie zareagował?

Proste - wystarczy przeczytać opis materiału.
Każdy pewnie zna tego typka i wie jakie ma plecy.
Ktokolwiek odważył by mu się postawić pewnie za kilka zwiedzał by dno Dniepru z betonowymi bucikami.
Zgłoś
moriel 2011-07-14, 12:32 1
zniszczyć takich cweli, utylizować
Zgłoś
Eth 2011-07-14, 14:16 4
Oj blaszane rycerzyki.
Kobiety bic nie mozna - to jest oczywista sprawa, ale kobiety nie moga sie zachowywac jakby mialy nietykalnosc.
Chuj wie o co poszlo, czy o zdrade, jakies wczesniejsze zachowanie itd. wazne jest ze on ja polal drinkiem - ona mu zajebala z butelki w glowe.
Czy zajebanie z butelki w glowe jest adekwatne do polania biorac pod uwage, ze wczesniej to ona go mogla polac ?
NIE
Nie znajac calej sytuacji przestancie sie osmieszac bo to ona dwukrotnie mu zajebala z butelki w glowe, zanim on jej cos faktycznie zrobil.
Nie mamy pojecia czyje zachowanie bylo uzasadnione, a komu odjebalo - jedyne co to nie powinien juz wracac pozniej.
Nie mozna bic slabszych, ale slabsi tez powinni miec na tyle oleju w glowie by nie atakowac silniejszych gdy nie jest to samoobrona.
Watpie czy by sie na nia rzucil nawet jesli by zgarnal zwyklego plaskacza po polaniu ja drinkiem.
Zgłoś
banderas 2011-07-14, 14:55
Eth popieram twoją wypowiedz,byłem w podobnej sytuacji i nawet nie polałem drinkiem a ona zajebała mi w ryja a byliśmy razem po wódce...dostała dwa szybkie i po temacie.
Zgłoś
k................l 2011-07-14, 15:42 2
spiepszaj_dzbanie napisał/a:

Jaki kurwa damski bokser? Czy wy jesteście waflami?
Same chciały równouprawnienia to teraz łapią na mordę!!!

Ty prymitywny bucu!!! Chciałbym zobaczyć co byś napisał na forum po tym jak by ci matkę zlali!

Ludzie, co za pajace chodzą po świecie?!
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2011-07-14, 15:49 2
Ja pierdole nie ogarniam jak można napisać "pewnie jej sie należało". Huj, że jej sie należało. Mógł jej z otwartej ręki wyjebać i pewnie by sie uspokoiła. Widzę, że nasi wschodni sąsiedzi nie mają za grosz honoru, by pozwalać by mężczyzna okładał kobietę. Gdy widze cos takiego szczerze żałuje, że mnie tam nie było.
Zgłoś
k................l 2011-07-14, 15:52 1
@banderas

Tak opiszę twoje opisane zachowanie: Jesteś zwykłą pizdą!
Było trzeba jej strzelić kopa w tyłek, rękę wykręcić ale nie lać po twarzy.
Jestem pewny, że jak przychodzi co do czego w spotkaniu z przypadkowym agresorem to kulisz ogon pod dupę i cieniutko piszczysz.

Zwykły frajer jesteś
Zgłoś
M................9 2011-07-14, 16:13
Pewne zachowania wynosi się z rodzinnego domu. Mama jego nie nauczyła bo zapewne nie zdążyła jak została zabita przez swojego męża.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-07-15, 0:21
kkkanibal napisał/a:

Ty prymitywny bucu!!! Chciałbym zobaczyć co byś napisał na forum po tym jak by ci matkę zlali!

Ludzie, co za pajace chodzą po świecie?!

Zamknij mordę cewlu! Mojej matki nie mają za co lać, zabiłbym mieczem jakby ktoś ją ruszył!!!

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów