📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na wózku nie wyląduje. Ale to jedynie dlatego, że jest zawodowcem, wyćwiczona, przygotowana do tego
Dla zwyczajnego Kowalskiego na ulicy taki rzut, to śmierć lub pewne kalectwo
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Ten cyrk we Francji zwany igrzyskami sie już zakończył czy jeszcze trwa?
K🤬a same chłopy w kobiecych konkurencjach na tej olimpiadzie.
Driver19cm napisał/a:
Na wózku nie wyląduje. Ale to jedynie dlatego, że jest zawodowcem, wyćwiczona, przygotowana do tego
Trenowałem zapasy 8 lat, w tygodniu poświęcaliśmy jedna godzinę na trenowanie samego karku na takie okoliczności. Dziwię się że ona ucierpiała. Sam byłem wielokrotnie tak rzucany jak i rzucałem innymi. Jeden wniosek, tak już wcześniej musiała być ukryta kontuzja.
Mzimu napisał/a:
Ten cyrk we Francji zwany igrzyskami sie już zakończył czy jeszcze trwa?
Tomek Kruz zabrał wczoraj żabojadom flagę olimpijską więc to już raczej po olimpiadzie.
Driver19cm napisał/a:
Gówno prawda! na to nie ma zasady! jak ktoś ma szczęście to wyjdzie ze wszystkiego, jak ma pecha to się w trumnie osra i jego przeszłość sportowca nie będzie miała znaczenia...
alususs napisał/a:
Trenowałem zapasy 8 lat, w tygodniu poświęcaliśmy jedna godzinę na trenowanie samego karku na takie okoliczności. Dziwię się że ona ucierpiała. Sam byłem wielokrotnie tak rzucany jak i rzucałem innymi. Jeden wniosek, tak już wcześniej musiała być ukryta kontuzja.
Nie myl zapasy w kiślu razem z tatusiem ze sportem. Te cwiczenia karku to robienie gałeczki?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie