📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
RussianDriver napisał/a:
jestem szczęśliwy że w Polsce możliwa jest taka sytuacja jedynie w odwróconych kolorach (super jest zobaczyć grupę skinów oprawiającą bambusa)
A żeby Ciebie grupa skinów oprawiła! Życzę Ci tego z całego serca swego, z całej duszy swojej i ze wszystkich sił swoich. Chuj Ci w dupę w gratisie.
A na drzewach, zamiast liści
Niech zawisną dziś naziści!
GEGEN NAZIS
aha: wcale nie musisz być czarny, żeby dostać wpierdol od polskich skinów.
RussianDriver napisał/a:
(super jest zobaczyć grupę skinów oprawiającą bambusa)
Właśnie dlatego ich nie lubię bo są na tym samym poziome co te małpy, jebać ich wszystkich, albo zamknąć na jednej wyspie, niech się nawzajem wytłuką ameby jebane.
jak biali ludize sie bija to zawsze kumam o co chodzi. ale u czarnych nigdy.Np:
Get the fukc out from here. a jednak nie daja jej pojsć. Tam nie tylko mozna dostac wpi3rdol fizyczny ale i umyslowy.
Get the fukc out from here. a jednak nie daja jej pojsć. Tam nie tylko mozna dostac wpi3rdol fizyczny ale i umyslowy.
Skurwiałe czarne kurwy. Śmierć czarnuchom jebanym. Jak dziś jakąś czarną spotkam to jej jebne heh
Większość dziewczyn jakie znam jest bardzo tolerancyjna i brzydzą się rasizmem. Dlatego nie jest mi żal białych dziewczyn które dostają wpierdol od małp. Myślę że to powinno spotkać każdą wielce tolerancyjną i postępową kurwę.
Jebane zwierzęta, nic tylko przywrócić dyscyplinę za pomocą solidnych obcęg i palnika.
Dlatego w Stanach, ja i moja kobieta mielibyśmy zawsze przy sobie pistolet, ktoś przekracza granice mojej wolności osobistej dostaje postrzał w kolano, krzyczy "coś Ty narobił bandyto" i jest po kłopocie.
A żeby Ciebie grupa skinów oprawiła! Życzę Ci tego z całego serca swego, z całej duszy swojej i ze wszystkich sił swoich. Chuj Ci w dupę w gratisie.
A na drzewach, zamiast liści
Niech zawisną dziś naziści!
GEGEN NAZIS
aha: wcale nie musisz być czarny, żeby dostać wpierdol od polskich skinów.
Ta, jeszcze musisz wyglądać jak pedał.
Afryka z chęcią cię z powrotem przyjmie w swe czarne szeregi, Oi!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów