📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jestem szczęśliwy że w Polsce możliwa jest taka sytuacja jedynie w odwróconych kolorach (super jest zobaczyć grupę skinów oprawiającą bambusa)
Jak zwykle zwykła bitka i dziesiona. Pan Kac to chyba zaczyna życie w mieście?
kurwa dziwicie sie ze te bambusy tak sie zachowuja? My, Biała rasa, zyjemy w metropoliach od zarania dziejow. Przez ten czas rozwinelismy sie tak bardzo ze jestesmy w stanie latac na inne planety. Zyjemy w demokratycznych panstwach, mamy rozwinieta medycyne itd. itd. A te bambusy co zrobily ? Przez setki lati zrozumieli ze mozna lepic domy z gliny a nie z krowiego gowna. Nie wiedza co to jest zycie w spoleczenstwie przekraczajacym 100 "osobnikow", i nagle wrzucamy ich na glebokwa wode. Musza nadrobic tysiace lat ewolucji i przyzwyczaic sie do zycia w cywilizowanym swiecie. Te bambusy umyslowo jak i mentalnie sa jeszcze w dziczy.
akurat mam 3 wolne miejsca w garazu i kuchnie duza ! waca te 3 Czokapiki !
Nie ma cycków, nie ma piwa !!!
Dobry podkład...trzyma w napięciu
wazaup bitch motherfucker stupid fucked bitch wazup wazup bitch monaisza
pierdolone czarne dziwki... takie kurwiszony powinno się wieszać na latarniach miejskich ku przestrodze...
ja nie wiem kurwa... grubas zamiast tankować to zamulał z tyłu.
Źle stanęła i ją tłuką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów