📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze, przynajmniej się raz na coś w życiu przydadzą i uratują czyjeś życie.
@up ból sraki zawistnego Polaczka
@HistoriaPolskiegoRapu
Zamknij mordę
Zamknij mordę
@HistoriaPolskiegoRapu
Ty historia, dodaj sobie na początek nicku PRE i posłuchaj rady kolegi powyżej.
Ty historia, dodaj sobie na początek nicku PRE i posłuchaj rady kolegi powyżej.
@TB303
Dawcy-srawcy... Z takiej powypadkowej mielonki to może co najwyżej rogówka...
Dawcy-srawcy... Z takiej powypadkowej mielonki to może co najwyżej rogówka...
up nawet rogówka do wyjebania... w zasadzie nic sie nie nada do przeszczepu.
@eMJay8086
No to chuj, przynajmniej jest jednego kretyna mniej
No to chuj, przynajmniej jest jednego kretyna mniej
Każdy kierowca powinien mieć prawo do rozwalenia jednego motozjeba. Bez nagród, po prostu nie karać go za to. O ile drogi byłyby bezpieczniejsze.
Definicja dawcy nie jest przypisana do motocyklisty lecz do motocykla, ponieważ to on jeszcze może zostać dawcą części.
Hehe znowu spina o motocyklistów Na filmie widać zjebów, a nie motocyklistów, a takich zjebów pełno też w samochodach. Samochodem jeżdżę 7 lat, niedługo pyknie 8, motocyklem tyle samo + 3 lata jazdy motorowerem marki simson (stary, ale lepszy od chińskich kibli) i nauczyłem się przez ten czas jednego, mianowicie nie oceniać wszystkich jedną miarą, bo zarówno samochodami, motocyklami czy ciężarówkami jeżdżą zjeby i nic na to nie poradzisz. Większość tych toczących pianę z ust nie miała styczności z motocyklem, albo ich nie stać na własny i dla tego wolą subiektywnie oceniać wszystkich posiadających własne dwa kółka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów