Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepiej się uczyć używać broni palnej w dzisiejszych czasach
Większych idiotyzmów dawno nie czytałem
Pokaż mi jego walkę, nie ustawione chwyty czy pokazy tylko normalnie jak się w realu napierdala. Pewnie te świsty pięściami też myślisz, że robił na serio, co?
Ten filmik pokazuje PASJĘ...
Na chuj się tu rozczulacie czy mu to potrzebne czy nie, czy zajebie komuś kto trenuje mma.
To jest jego pasja, robi to dla SIEBIE, bo to kocha.
A Ci co hejtują to gratuluje gównianego życia bez jakiejkolwiek pasji, bo ludzie z pasją będą podziwiać każdego kto włożył chociaż trochę wysiłku w to co kocha.
Jak czytam komentarze niektórych to mi się płakać chce...
Ten filmik pokazuje PASJĘ...
Na chuj się tu rozczulacie czy mu to potrzebne czy nie, czy zajebie komuś kto trenuje mma.
To jest jego pasja, robi to dla SIEBIE, bo to kocha.
A Ci co hejtują to gratuluje gównianego życia bez jakiejkolwiek pasji, bo ludzie z pasją będą podziwiać każdego kto włożył chociaż trochę wysiłku w to co kocha.
Popieram tym bardziej, że autor wrzuty jakoś nie spuszczał się w opisie żeby go gnoić.
Może być ponad przeciętnego i ćwiczyć całe życie, ale i tak jak każdy z Nas pójdzie do piachu.
Większych idiotyzmów dawno nie czytałem
...to przejrzyj swoje komentarze
Zajebisty jest. Przeciętny współczesny młody człowiek nie osiągnie nawet 10% tego co on, a i tak dekle będą spinać dupy, że typ traci czas lub się marnuje. Chuj w oko kanapowym ekspertom i krata browca dla Szatarskiego.
Ludzie jak Helio Gracie czy Bruce Lee na początku kariery mieli jazdę z hejterami, a w rzeczywistości kładli na łopatki każdego kutasiarza z niewyparzoną gębą. Szacunek dla takich ludzi, bo potrafią być zajebistą inspiracją.
Szczerze,to nigdy nie rozumiałem jak można przejmować się hejtami.W dobie internetu i "anonimowości" w sieci ludzie gadają durnoty cały czas i nie warto się nimi przejmować,bowiadomo,że w oczy nikt by nie miałby odwagi im tego powiedzieć.Osiągnięcia na koncie się liczą a nie jakieś bzdetne opinie zakompleksionych ludzików.Masz coś robić to rób to z pasją i do końca.Ludzie zawsze będą zawistni.
A tak w ogóle to bym najebał im wszystkim
Fajnie, że jesteś takim chujem że wszystkim zaglądasz do życia, a szczerze możesz mieć co najwyżej lekki wgląd w życie swoich znajomych więc przestań pierdolić że ktoś jest bez pasji bo mówi, że to jest zbędne. Po pierwsze dlatego, że nie wiesz co komentujący robi w życiu, a po drugie że filmik nie pokazuje pasji(ludziom swoją drogą odjebuje wszystka aktywność to nagle pasja - zrobi zdjęcie od czasu do czasu pasjonat-fotograf, chodzi na siłkę pasjonat, chodzi na sporty walki - pasjonat, jebnijcie się ) , po trzecie wszyscy co piszą że jest to zbędne i hejtują właśnie to nie gościa jest prawdą.
Kiedy już dorośniesz zapoznaj się z terminami odnoszenia się do osoby i odnoszenia się do sytuacji, hejterzy skupiają się na tym pierwszym i nigdy nie wchodzą do drugiego, z drugiej strony hejterów są jebani obrońcy którzy też tego drugiego nie tykają. Krytyka odnosi się do sytuacji/tworu i to mamy tutaj w większości i krytyka jest pozytywna jak i negatywna (oczywiście biorąc pod uwagę że wszyscy jesteśmy tu krytykami - oceniającymi)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów