📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty jest. Przeciętny współczesny młody człowiek nie osiągnie nawet 10% tego co on, a i tak dekle będą spinać dupy, że typ traci czas lub się marnuje. Chuj w oko kanapowym ekspertom i krata browca dla Szatarskiego.
Ludzie jak Helio Gracie czy Bruce Lee na początku kariery mieli jazdę z hejterami, a w rzeczywistości kładli na łopatki każdego kutasiarza z niewyparzoną gębą. Szacunek dla takich ludzi, bo potrafią być zajebistą inspiracją.
Ludzie jak Helio Gracie czy Bruce Lee na początku kariery mieli jazdę z hejterami, a w rzeczywistości kładli na łopatki każdego kutasiarza z niewyparzoną gębą. Szacunek dla takich ludzi, bo potrafią być zajebistą inspiracją.
A ja jak byłem dzieckiem to sobie marzyłem przy muzyce, że tak umiem i napierdalam gości. Skończyłem przed kompem.
Teraz też marzę przy muzyce. O tym, że mi do pierwszego starcza.
Teraz też marzę przy muzyce. O tym, że mi do pierwszego starcza.
będzie w filmach akcji grał jak nic... może Polska kinematografia wejdzie na poziom wyżej
Bruce Lee raczej nie napierdalał się na serio, więcej to propaganda w głowach fanów, więc nie porównujcie go do najlepszych wojowników mma bo by zwyczajnie dostał wpierdol."Poczuj różnice to film, a tu życie...". Gość z filmiku dobrze, że coś robi i świetnie mu to wychodzi.
legion665 napisał/a:
Zajebisty jest. Przeciętny współczesny młody człowiek nie osiągnie nawet 10% tego co on, a i tak dekle będą spinać dupy, że typ traci czas lub się marnuje. Chuj w oko kanapowym ekspertom i krata browca dla Szatarskiego.
Może być ponad przeciętnego i ćwiczyć całe życie, ale i tak jak każdy z Nas pójdzie do piachu.
ulifont napisał/a:
Bruce Lee raczej nie napierdalał się na serio, więcej to propaganda w głowach fanów, więc nie porównujcie go do najlepszych wojowników mma bo by zwyczajnie dostał wpierdol."Poczuj różnice to film, a tu życie...". Gość z filmiku dobrze, że coś robi i świetnie mu to wychodzi.
Większych idiotyzmów dawno nie czytałem
E jeszcze dużo mu brakuje do super sajanina ale jest na dobrej drodze
Kolega Dawid z Krakowa? Tak jakoś mi na myśl przyszło, nie wiem czemu.
Dobry wariat. Przyzwoita dupeczka. Nie pozostaje nic innego jak postawić browara
Fajną ma zajawkę, piwko dla niego bo w życiu trzeba odnajdywać głębszy sens niż praca i piwo po pracy. Widać, że dobrze posługuje się nożami. Natomiast tymi kopnięciami to raczej krzywdy by nie zrobił komuś kto trenuje mma.
wystarczy jeden strzał z pistoletu 9mm a typek już nie będzie skakał jak małpisko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów