Chyba im się spodobało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Próbowałem to jeść zgodnie z przepisem. Czyli sam filet bez skóry, kręgosłupa, wnętrzności na kromce razowego pieczywa ze śmietaną i ziemniakiem. Maślanka pod ręką i wiesz co?
Nawet tego nie przeżułem tylko od razu wyplułem. Czegoś równie ohydnego nie jadłem chyba nigdy wcześniej. W dodatku smród po rozszczelnionej konserwie unosił się na tarasie przez jeszcze 2 dni.
Smród porównałem do zapełnionego kontenera na śmieci mieszane stojący 5 dni w pełnym słońcu.
Trzeba to powiedzieć w prost- te śledzie są ohydne. A serio sam chciałem się do nich przekonać. Mimo wszystko polecam się przekonać. Może komuś to posmakuje.
Próbowałem to jeść zgodnie z przepisem. Czyli sam filet bez skóry, kręgosłupa, wnętrzności na kromce razowego pieczywa ze śmietaną i ziemniakiem. Maślanka pod ręką i wiesz co?
Nawet tego nie przeżułem tylko od razu wyplułem. Czegoś równie ohydnego nie jadłem chyba nigdy wcześniej. W dodatku smród po rozszczelnionej konserwie unosił się na tarasie przez jeszcze 2 dni.
Smród porównałem do zapełnionego kontenera na śmieci mieszane stojący 5 dni w pełnym słońcu.
Trzeba to powiedzieć w prost- te śledzie są ohydne. A serio sam chciałem się do nich przekonać. Mimo wszystko polecam się przekonać. Może komuś to posmakuje.
a próbowaliście to przy śniadaniu??
??
??
Ależ mnie rozpierdalają ci sadolowi kozacy co to pierdolą, że jedli i wcale tak nie śmierdzi, a z cebulką i piwkiem wcale nie jest takie złe. Po pierwsze, jak jesteś taki kozak to opierdol to z mlekiem, tak jak powinno się to jeść. Po drugie, każdy człowiek jest inny, dla jednego zapach niemowlęcego gówna to nic wielkiego i jeszcze się zaciągnie, dla drugiego to wystarczy by się zarzygać i zemdleć. Ale nie, Wy kurwa nawet pod filmem z jebanym śledziem musicie się dowartościować i podładować swoje ego. Tfu na was, sadolowi twardziele.
Mój kumpel jest wielkim smakoszem takich wątpliwych przysmaków. Ostatnio od koleżanki z Chin zamówił sobie stuletnie jaja... Wąchałem to cudo.
Gdzieś na YT jest nagranie jak szwedzka rodzinka zajada się tym chujstwem na rodzinnym pikniku, skurwesyny mają szablon nawet na przygotowanie tego przed położeniem na kanapkę. Ryba jest w takim stanie rozkładu że rozsmarowuje się na chlebie jak dżem. Oczywiście popijają to solidną porcją wódki, ciekawe czemu?...
Ludzie są obrzydliwi.
Gdzieś na YT jest nagranie jak szwedzka rodzinka zajada się tym chujstwem na rodzinnym pikniku, skurwesyny mają szablon nawet na przygotowanie tego przed położeniem na kanapkę. Ryba jest w takim stanie rozkładu że rozsmarowuje się na chlebie jak dżem. Oczywiście popijają to solidną porcją wódki, ciekawe czemu?...
Ludzie są obrzydliwi.
Dżizas_kurde napisał/a:
Ja w ogóle nie zrozumiem jak można jeść śledzie....
A co dopiero kiszone...
To co coś jakby ruchanie dzieci było normalne...
A dopiero ruchanie martwych dzieci było pojebane....
Chryste...
Śledzie są przepyszne, osobiście lubię w śmietanie, w occie i w oleju, a także koreczki śledziowe w nieco pikantniejszej zalewie, a no i kobiecy śledź też jest boski.
Dawno tak nie ryłem dźwięki przepiękne, jak bym słyszał chrząkanie i kasłanie Mirasa tudzież Janusza
Nagle każdy sadol jest kulinarnym smakoszem który to jadł?
Mieszkam pd wielu lat w Szwecji i jadłem te śledzie. Fajnie to smakuje tylko trzeba wiedzieć jak przygotować.
Co do obrzydliwości- jak ktoś za pierwszym razem zje flaczli niedomyte to do końca życia ich nie spróbuje ponownie. Tu jest tak samo
Co do obrzydliwości- jak ktoś za pierwszym razem zje flaczli niedomyte to do końca życia ich nie spróbuje ponownie. Tu jest tak samo
Kurwa tak się tego nie je, ale debile. Flaki się wyciąga, szkielet też. Otwiera się pod wodą, wyciąga i zostawia do odgazowania otwarte na kwadrans. A do tego kartofle bo wchuj słone. Jakby wpierdalali surowe kartofle to na jedno by wyszło. Ale się wkurwiłem.
Foxlifejenkins napisał/a:
Nagle każdy sadol jest kulinarnym smakoszem który to jadł?
Ja nie jadłem ale mam zamiar. Kupię gdzieś w necie.
Pierwszy raz widzę kogoś rzygającego przed siebie zamiast pod siebie. A tak to cały ryj w pawiu, robione pod kamerę.
Jesli chodzi o komentarze, ze to wszystko pod pblike - oczywiscie. Po to nakrecili filmik. Reakcje jednak nie są przesadzone. Zapachy maja to do siebie, ze pelnia z jednej strony funkcje przycigajaca (np. muchy), z innej odstraszajaca. Zapach rozkładu ma na ludzi taki, a nie inny wpływ, ze wzgledu na to, że gdyby ktoś sobie znalazł rybkę gdzieś "w naturze" wydzielajaca taki zapach i ją zjadł - mógłby sobie jelita powysrywać w najlepszym przypadku (czyt: ciężkie zatrucie). Więc nawet jeśli kogoś mało co rusza - to na zapach może zareagować odruchem wymiotnym, czy rzyganiem.
Wszystko co jest kiszone, jest tak naprawdę podgniłe. W przypadku ryb - tym bardziej. Fermentacja to po prostu proces gnilny powodowany przez bakterie. każdy, kto kiedykolwiek robił wino, wie e na baniaku musi być odpowietrzać, żeby butli nie rozsadziło - w szczelnie zamkniętej puszeczce odpowietrzenia nie ma, więc wszelkie produty przemiany materii bakterii zostaja w środku - stąd też zwiększone efektty zapachowe przy otwieraniu.
Wszystko co jest kiszone, jest tak naprawdę podgniłe. W przypadku ryb - tym bardziej. Fermentacja to po prostu proces gnilny powodowany przez bakterie. każdy, kto kiedykolwiek robił wino, wie e na baniaku musi być odpowietrzać, żeby butli nie rozsadziło - w szczelnie zamkniętej puszeczce odpowietrzenia nie ma, więc wszelkie produty przemiany materii bakterii zostaja w środku - stąd też zwiększone efektty zapachowe przy otwieraniu.
na spokojnie to sie oglada przy sniadaniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów