Chyba im się spodobało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Chciałbym kiedyś zmierzyć się z tą rybką, szczególnie, że obcokrajowcy potrafią mieć odruch wymiotny przy kiszonym ogórku. nie wierzę, że to jest aż taka masakra.
Byście kurwa moje skarpety powąchali po dniu pracy. Jakby to określił Lovecraft: "Odór tysiąca rozkopanych grobów"...
człowiek nie świnia wszystko zje
lopez_ napisał/a:
Chciałbym kiedyś zmierzyć się z tą rybką, szczególnie, że obcokrajowcy potrafią mieć odruch wymiotny przy kiszonym ogórku. nie wierzę, że to jest aż taka masakra.
Jest fetor w chuj, kiedys na domowce u mnie mowie do kumpla dawaj otwieraj przeciez to nie moze az tak jebac i wiesz co? Tydzien jebalo mi w domu starymi skarpetami, lepiej kupic koreczki sledziowe i zjesc ze smakiem
jak to w ogóle jest kurwa możliwe tyle rzygać? Różne grypy żołądkowe, zatrucia alkoholowe i gówna tego typu się zdarzały, ale tyle i takiego rzygania to ani u siebie ani u nikogo nigdy wcześniej nie widziałem.
Ja dałem radę tylko otworzyć puszkę, nawet nałożyłem trochę tego na widelec, ale smród był tak obrzydliwy, że nawet nie spróbowałem. Ubrania musiały iść od razu do prania, a ręce musiałem umyć kilkukrotnie pastą BHP i moczyć w occie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów