Chłopaki się wykazali ale wcale to jest śmieszne, wygląda to jak starcia z oddziałami ZOMO u nas za okupacji rosyjskiej.
Chłopaki się wykazali ale wcale to jest śmieszne, wygląda to jak starcia z oddziałami ZOMO u nas za okupacji rosyjskiej.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Problem z Białorusią polega na tym, że Polska przegapiła szansę na wyciągnięcie Łukaszence ręki. Mińsk całymi latami czekał aż w Warszawie ktoś przejrzy na oczy i być może przejrzał ale z przyczyn oczywistych nie można nic zrobić bo zaraz by nam odpalili akcję prostującą zapędy. Polityka wobec Białorusi była od lat kluczem do odbudowy silnej Rzeczypospolitej. Obecnie tracimy tę szansę. Niech nikt nie ma złudzeń, że Cichanouska zostanie prezydentem bo Rosjanie z przyczyn bezpieczeństwa narodowego nie mogą sobie pozwolić na rozwalenie kolejnego kraju buforowego, w momencie gdy władze państwowe utracą kontrolę nad bezpieczeństwem publicznym to wojska rosyjskie wejdą na terytorium Białorusi i staną u naszych granic, a wtedy jesteśmy w dupie bo cała strategia wschodnia WP idzie się jebać.
Podziękuj idiotom z OSW i reszcie kierujących się wartościami pajaców.Od początku nasza polityka wschodnia nie ma nic wspólnego z pragmatyzmem.Zachciało nam się kurwa nieść kaganek demokracji liberalnej na wschód...
Niemiaszki kręcą udupienie nas w temacie energetyki i wsadzenie nas pod buta, którego pożyczą od ruskich (nordstream).
W międzyczasie straszą nas ruskimi, a amerykanie widzą co się dzieje i napierdalają sankcjami w firmy pracujące przy rurach.
Co za czasy...
jak (...) u nas za okupacji rosyjskiej.
Dobrze powiedziane.
'Demokratyczne' pałowanie na Białorusii
U nas pomału to samo, tylko póki co zmanipulowani pokurwieńcy nazywają pałowanych lewakami. Mam nadzieję, że kuce wkrótce też poczują "demokrację", jak tylko odważą się głośno zaprotestować przeciwko nowym podatkom, inflacji i rosnącym cenom wszystkiego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów