Bieg na 400 metrów podczas igrzysk olimpijskich w Barcelonie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przecież przegrał...
Dobry murzyn to i po błocie przejedzie.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Mój pies wabił się Derek...
Ale wy jesteście popierdoleni jebane białasy.... chłopak zapierdalał całe życie po to aby mógł pobiec 400m życia i mu poprostu dwugłowy strzelił.... Wy gimbusy nawet nie wiecie co to jest za mięsień. Żal kurwa , że takie społeczeństwo się hoduję w tym kraju , zero ambicji tylko siedzieć przed kompem i hejtować każdego , co chce coś osiągnąć.
PS: Dobrze jebanemu skurwielowi czarnemu , coś dla białych niech zostawi
PS: Dobrze jebanemu skurwielowi czarnemu , coś dla białych niech zostawi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów