26 letni amerykański raper Symere Bysil Woods znany jako Lil Uzi wszczepił sobie 11 karatowy diament w czoło. Diament zakupił za 24 miliony dolarów. Jak sam twierdzi oszczędzał na niego 4 lata. Czy tylko mi się wydaje, że obracanie się z takim czymś wokół murzynów może być dość niebezpieczne ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
chorym napisał/a:
skończy jak reszta raperków jego pokroju, kwestia czasu
Gadanie. Zawsze może grać Vision'a w nowych Avengersach
Zarobić 24 bańki dolców na tych gównianych rapsach to jest dla mnie niesamowite...
chuja prawda...
przykleil pewnie jakes szkielko a jesli ma prawdziwy kamyk - to gdzies w bunkrze. Ktos potrafi zajebac za 5zl to nikt mu by nie zapierdolil kamyczka z czola?
moim zdaniem darmowa reklama dla cwela i tyle.
przykleil pewnie jakes szkielko a jesli ma prawdziwy kamyk - to gdzies w bunkrze. Ktos potrafi zajebac za 5zl to nikt mu by nie zapierdolil kamyczka z czola?
moim zdaniem darmowa reklama dla cwela i tyle.
Po chuj komukolwiek wiedza o jakiejś dzikiej małpie, tym bardziej o jej poczynaniach?
To tak jakby świat miał się interesować jakimś losowym Leszkiem Nowakiem z jakiejś losowej meliny. Zna takiego 50 osób z dzielnicy, a pozostałe 7 miliardów ludzi będzie mieć przez całe życie wyjebane na los takiego odpadu.
To tak jakby świat miał się interesować jakimś losowym Leszkiem Nowakiem z jakiejś losowej meliny. Zna takiego 50 osób z dzielnicy, a pozostałe 7 miliardów ludzi będzie mieć przez całe życie wyjebane na los takiego odpadu.
inne bambusy wybiją mu to z głowy
kamien w czole to chuj...
ale tatuowanie sobie brazowego pyska czarnym tuszem to juz kurwa nonsens
ale tatuowanie sobie brazowego pyska czarnym tuszem to juz kurwa nonsens
Jebany durny koczkodan... Czekam na szybką ekstrakcję najlepiej palnikiem po tym małpim ryju...
W ogóle to na chuj ich sprowadzali do ameryki nie pojmuje tego. Przecież mieli tam Indian
Te małpy wszystko dla lansu zrobią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów