📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Brawa dla gościa - mało który grubas odważyłby się opublikować materiał, który tak brutalnie obnaża zakłamanie, lenistwo, wygodnictwo i brak samozaparcia tysięcy otyłych ludzi - i to na przykładzie własnego, spasionego cielska.
A wiecie co? Rok temu w wakacje wyglądałem tak samo jak koleś na filmiku. Dzisiaj ważę 72 kg na 180 cm wzrostu. Da się? Da się. Trzeba tylko zapierdalać. Dzień w dzień zapierdalać. Żadne tam diety, tylko bieganie, ćwiczenia, systematyczność i nieco samozaparcia. Ale to ostatnie tylko na początku, teraz to zapierdalanie jest wręcz przyjemnością.
Także grubasy, słuchajcie byłego grubasa i po prostu ubierzcie dresik i wyjdzie potruchtać pół godzinki dziennie po podwórku. Sami się zdziwicie efektami.
Także grubasy, słuchajcie byłego grubasa i po prostu ubierzcie dresik i wyjdzie potruchtać pół godzinki dziennie po podwórku. Sami się zdziwicie efektami.
thewhitestar, foto byś lepiej wstawił sprzed i po.
Taa.. Może i bym wstawił, gdyby nie to że dawanie swoich fotek na neta, a szczególnie na taką stronę jest dość ryzykowne.
Zawsze można zamazać tło postaci i twarz ze zdjęcia =>
Dla zainteresowanych - pseudonim tego Pana na YT to TheAmazingAtheist.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów