Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlatego wali mnie to co inni robią, nie moja sprawa idę dalej co kolwiek się tam dzieje odchodzę, nie moja sprawa
Jak bym mieszkał w Brazylii czy innym kraju trzeciego świata tez bym pewnie miał takie podejście
cwbchicago.com/2021/10/bicyclist-attacked-then-saved-by-helmet-when-a-...
A ten w czarnym mljeescze po łbie przejechał.
Na 100% to "ta" a nie "ten"
Na 100% to "ta" a nie "ten"
Dokładnie xD Zanim nie zacząłem więcej jeździć po jednym z większych miast Polski to myślałem że to głupi stereotyp, ale zbyt dużo miałem sytuacji kiedy ktoś jedzie przede mną jakby był pijany albo niespełna rozumu. Zatrzymuje się przed skrzyżowaniami z pierwszeństwem, wjeżdża na pełnej kurwie tam gdzie pierwszeństwa nie ma, zmienia kierunki jazdy z kierunkowskazem odwrotnym do kierunku skrętu, wjeżdża na ronda pod prąd xD Potem spotykasz się z takim autem na światłach, przeważnie jest to porysowany nowy SUV i widzisz że w środku siedzi tępe babsko i pisze smsy...
Dokładnie xD Zanim nie zacząłem więcej jeździć po jednym z większych miast Polski to myślałem że to głupi stereotyp, ale zbyt dużo miałem sytuacji kiedy ktoś jedzie przede mną jakby był pijany albo niespełna rozumu. Zatrzymuje się przed skrzyżowaniami z pierwszeństwem, wjeżdża na pełnej kurwie tam gdzie pierwszeństwa nie ma, zmienia kierunki jazdy z kierunkowskazem odwrotnym do kierunku skrętu, wjeżdża na ronda pod prąd xD Potem spotykasz się z takim autem na światłach, przeważnie jest to porysowany nowy SUV i widzisz że w środku siedzi tępe babsko i pisze smsy...
A wiesz skad duze SUVy u takich agentek? Od mezow ktorzy wiedza ze ich kobiety to pizdy za kolkiem i dla ich bezpieczenstwa wkladaja je w te wielkie auta ze kiedy taka cos odjebie to jest bezpieczna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów