What the fuck?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
Idea multi-kulti z afryką nie wygra.
Ona już wygrała, dzięki temu możesz zjeść kebsa na mieście
McQurwa napisał/a:
nie jadam kebsów, u chińczyka, kuchni indyjskiej a nawet włoskiej pizzy...
Halman napisał/a:
Bo na ten wypizdów nic ci nie dowożą.
Halman napisał/a:
Rozumiem, bigos, pierogi też są dobre
Jebane kurwy małpy , ja to bym wszystkie szmaty zniewolił i kazał pracować , pod kara śmierci . I każdemu czarnuchowi bez wyjątku upierdolil jaja żeby się nie mogli rozmnażać .
Może trzeba tym czarnym powiedzieć że w Europie nie ma plantacji bawełny i nie potrzebie się tu wpierdalają?
Mamy takie piekne tereny na ziemiach odzyskanych, zrobić obóz pracy łapać czarnuchów i ciapatych w siatę wywozić opaska z materiałem wybuchowym na nogę i praca po 14 godzin dziennnie przy produkcji betonu np. , jak nie bedzie chciał robić , to czarnucha to pomieszczenia z głodnymi szczurami na tydzień...
ubogacił kulturowo artykuły w sklepie
Elpolaco napisał/a:
Jebane kurwy małpy , ja to bym wszystkie szmaty zniewolił i kazał pracować , pod kara śmierci . I każdemu czarnuchowi bez wyjątku upierdolil jaja żeby się nie mogli rozmnażać .
Ty jedyne co byś mógł zrobić, to jedynie obciągnąć takiemu
Halman napisał/a:
Ja też nie. I to w sumie nie ze względu na poglądy, ale po prostu nie lubię tego syfu.nie jadam kebsów, u chińczyka, kuchni indyjskiej a nawet włoskiej pizzy...
No może ta pizza jeszcze ujdzie, ale tylko z jakimiś swojskimi dodatkami typu: pieczarki, boczek, cebula. Choć i takiej częściej niż raz na miesiąc bym nie zjadł
McQurwa napisał/a:
W dużych miastach pełno różnego gówna, ale śladowe ilości, ot: heroinarze, geje, ciapackie kebsy, obrońcy klimatu i zwierząt (tych na 4, ale i na 2-ch nogach), parady sodomitów itd. To nie znaczy że ta chora idea multikulti z czymkolwiek w Polsce wygrała. To jest zawsze obecny odpał, jak biczownicy, baby z brodą, nawiedzeni wróżbici czy żonglerzy. Zawsze coś się odmiennego i dziwacznego w większym mieście trafi, ale to jest śladowe, i nie ma to wpływu na normalność całości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów