Weekend spędziłem w barze ze znajomymi i niedawno poznaną koleżanką która mieszkała zaraz obok lokalu. Świetowaliśmy urodziny. Kielich za kielichem, w barze ponad 20 stopni co nie sprzyjało szybkiemu trzeźwieniu. Po ok 0,5l na dwóch włączył się syndrom prawdziwego Polaka. Czyli im więcej alkoholu tym lepsza zabawa. W pewnym momencie po prostu większość zaliczyła tzw. zgon. Towarzystwo zaczęło się zbierać powoli do domu, każdy miał niedaleko a ja jak zawsze musiałem zapierdalać ponad kilometr bez kurtki w samej koszuli bo transport zawiódł. Koleżance zrobiło się mnie żal i zaproponowała abym u niej się przespał. Mi pasuje! Od jakiegoś czasu kręciliśmy ze sobą i wszystko dążyło do pewnego . Więc ledwo co przytomny wszedłem do niej do domu po wcześniejszym uprzedzeniu żebym był cicho bo mamuśka śpi. Wszystko gra wchodzę, pies zaczął na mnie szczekać, było słychać, że matka wstaje z łóżka, ściągam buty (zimowe- co po pijaku staje się niemożliwe po ciemku) no i... jak się nachylałem wyjebałem twarzą w metalową miskę psa, rozbiłem łeb. To nie było najgorsze. Koleżanka mnie pozbierała i wciągnęła na łóżko. Matka wyszła po chwili w majtkach i przeźroczystej koszulce z tekstem: kto to jest? On jest kompletnie pijany. Zabieraj go stąd! A na to Ania: jak mam go zabrać przecież nie dojdzie nawet. Zaczęła się tłumaczyć, ja ledwo co widzę na oczy,przebudziłem się i z tekstem do jej matki: Ja nie dojde? Kładź się maleńka z szyderczym śmiechem. Po chwili uświadomiłem sobie, że to spory błąd. Zaczęła na mnie krzyczeć i wyjebała mnie z mieszkania i wróciłem z buta cały upierdolony z krwi i błota bo gdzieś po drodze się przewróciłem. Na drugi dzień dostałem smsa, że będę musiał długo naprawiać to co zepsułem. Załagodziłem sytuację i przyjaźń dlalej trwa.. Pytałem, czy mogę przyjść przeprosić jej mamę ale na razie lepiej nie ryzykować bo pewnie jeszcze emocje nie puściły z tego co mówiła. Poczekam pare dni i zrobię podejście z kwiatami... Czekajcie na dalszą część historii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to dojebałeś do pieca, Stary.
"Dlaczego nie pije wódki
Weekend spędziłem w barze ze znajomymi..."
dalej mi sie nie chciało czytać, przypuszczam ,że skończyło się obudzieniem z kutasem kolegi w buzi
ps. nie nie znam tego z autopsji hehe
Weekend spędziłem w barze ze znajomymi..."
dalej mi sie nie chciało czytać, przypuszczam ,że skończyło się obudzieniem z kutasem kolegi w buzi
ps. nie nie znam tego z autopsji hehe
Szukaj pozytywów tej sytuacji. Może pukniesz córkę i matkę.
Jak to powiedział pewien kapitan Wojska Polskiego:
- Wódka jest dla mądrych ludzi, i piwo. Nie dla baranów. Barany piją wodę albo kwaśne mleko
- Wódka jest dla mądrych ludzi, i piwo. Nie dla baranów. Barany piją wodę albo kwaśne mleko
Sayagin666
Zabłysnąłeś. Sam postawie Ci wirtualne piwo pizdo.
BongMan
Ahh te twoje anegdoty Ale muszę się z tobą zgodzić. Za dużo też nie zdrowo i każdemu pewnie w życiu zdarzyło się coś głupiego odjebać.
Zabłysnąłeś. Sam postawie Ci wirtualne piwo pizdo.
BongMan
Ahh te twoje anegdoty Ale muszę się z tobą zgodzić. Za dużo też nie zdrowo i każdemu pewnie w życiu zdarzyło się coś głupiego odjebać.
nie idź z kwiatami bo ci te kwiaty w dupę wsadzi... kup lepiej psu miskę
Na tym etapie nie myślę nawet o ruchaniu... Tylko żeby wszystko naprawić I zacząć wszystko od początku. Chce się zachować fair.
SaintMaster napisał/a:
Na tym etapie nie myślę nawet o ruchaniu... Tylko żeby wszystko naprawić I zacząć wszystko od początku. Chce się zachować fair.
chłop który nie myśli o ruchaniu, chce wszystko naprawiać, zacząć od początku i zachować się fair?
kurwa, stary na maksa cię spedaliło ?
i tak nie poruchasz
A myślałem, że to ja jestem pojebany jak się nawalę. Masz to piwo, co prawda wirtualne, chociaż prawdziwe też bym Ci postawil. Na kaca moralnego.
A ja na Twoim miejscu przestałbym się do niej odzywać na jakiś czas.Wyczekaj ją a sama przyjdzie-zobaczysz.A jej matka to jeszcze do Ciebie przyjdzie z kwiatami i flaszką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów