Bo oberwałem własną ideologią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oni by się nawet po takim czymś nie obudzili i dodatkowo zrzucili by całą winę na "faszystów".
Zamknijcie temat bo zaraz przyleci Koniec Świata z Radeghostem i będą się użalać jak to bardzo ich dupy bolą.
Popieram Libertinusa, już dziś naczytałem się "mądrości" obu jegomościów..
Nie ma co się śmiać, bo tak dokładnie wygląda "cywilizowana" część europy. Araby palą auta, murzyni muzułamanie zabijają białych na ulicach a lesbijki i inne homosie pragną całej dłoni gdy dostali tylko palec.
Przyszłość pana Palikota.....
W Polsce prędzej dostaniesz "po ryju" od łysego prawdziwego polaka patrioty na jakimś osiedlu, niż od czarnego araba geja szerzącego tolerancje.
Przykra mentalność, bo środowiska radykalne nie są w niczym lepsze od tych arabów na zachodzie - zachowują się podobnie wobec tych co się z nimi nie zgadzają. Zresztą tacy są nawet gorsi - bo bić potrafią nie tylko "innych" ale też Polaków o innych poglądach.
Już pomijam to że wystarczy nie zgadzać się z jakąś radykalną tezą, lub wykazywać trochę życzliwości wobec innych [tolerancja to słowo ohydne, życzliwość sympatyczne] żeby usłyszeć że na pewno jest się "lewakiem" i w żadnym wypadku nie można być być Patriotą.
A teraz idę po maść.
Przykra mentalność, bo środowiska radykalne nie są w niczym lepsze od tych arabów na zachodzie - zachowują się podobnie wobec tych co się z nimi nie zgadzają. Zresztą tacy są nawet gorsi - bo bić potrafią nie tylko "innych" ale też Polaków o innych poglądach.
Już pomijam to że wystarczy nie zgadzać się z jakąś radykalną tezą, lub wykazywać trochę życzliwości wobec innych [tolerancja to słowo ohydne, życzliwość sympatyczne] żeby usłyszeć że na pewno jest się "lewakiem" i w żadnym wypadku nie można być być Patriotą.
A teraz idę po maść.
Powinno byc jeszcze 'Bo gang murzynow zgwalcil mi zone, a stado muzulmanow ukamienowalo ja za cudzolostwo, 4-letnia corke sprzedali za wielblada jakiemus 60 letniemu muftiemu, mojemu synowi obcieli glowe bo nie chcial wypowiedziec szahady, a mnie wsadzili na 25 lat za rasizm i islamofobie.'
@up: Przynajmniej masz w więzieniu Internet.
AliAkbar napisał/a:
nie trzeba gangu chlopcze. sama pojdziePowinno byc jeszcze 'Bo gang murzynow zgwalcil mi zone
Ja pierdole. Brak słów. Kurwa, żyjecie jakimiś posranymi schematami, jakbyście w ogóle się wokół ludzi nie obracali i nie wiedzieli, że to, iż ktoś jest z lewa, czy z prawa nie znaczy, że jest taki, jak kreują niektóre obozy polityczne czy właśnie obrazki tego typu...
Mlody pierdolnij sgie w czajnik, bo bredzisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów