Czyli co tak naprawde mysli Putin
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Od dawna się zastanawiam czy ten człowiek to wybitny strateg i jeden z najlepszych polityków, czy ekscentryczny wariat. No i po tym filmiku skłaniam się trochę bardziej do drugiej z opcji. Jak mocno trzeba mieć najebane żeby nie móc obejść stolika. Ja rozumiem, że go nagrywali i kadr musiał być zachowany, no ale kurwa, krok w lewo i byłby pod tą barierką szybciej niż po tym jak ci ludzie zaczęli wszystko przesuwać. Zresztą filmy się montuje, jakby specjalistom od wizerunku nie spodobałoby się jego nieporadne przepychanie się między krzesłami, to by to wycieli i pokazali go od razu przy barierce. Więc jeżeli nie o wizerunek chodzi i to było jego naturalne zachowanie, to gość ma zdrowo namieszane we łbie. Ciekawe czy nas też tak przesunie jak ten stolik.
Nie, nie... Putin to jest wybitny strateg, ani on, ani inni tam ludzie nie są z przypadku... za chwilkę wyrypie całą UE USA i resztę swiata. Ktoś mu zabroni?
Co to gówno robi na głównej?
Gimby się nawet tutaj rozprzestrzeniają.
Gimby się nawet tutaj rozprzestrzeniają.
trochę bez sensu, przecież olimpiada odbyła się przed tym całym gównem..
Sapwood napisał/a:
Prawie się porzygałem ze śmiechu. (Hehe)
Cóż za wyrafinowane poczucie humoru. Jak dla mnie bardzo słabe i płytkie.
A ja kocham filmiki z takim podkładaniem głosu na wyjebaniu. Parodie Klanu i Dosi są dla mnie nieśmiertelne!
Głupia lewacka pogadanka
Początek był dobry, ale niepotrzebne przekleństwa zjebały filmik
więc dlaczego putin chce ukrainę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów