Zastanawiałeś się kiedyś czemu sól topi lód?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Gdybym miał takich nauczycieli w liceum i tak prowadzone lekcje, to pewnie teraz byłbym światowej sławy chemikiem, który wynalazł jakieś lekarstwo na raka czy coś. Miałbym w chuj kasy, jeździł Porsche i ruchał zajebiste dupy.
Ale nie miałem - i obecnie pozostało mi tylko ruchanie zajebistych dup ...
Ale nie miałem - i obecnie pozostało mi tylko ruchanie zajebistych dup ...
zasadniczo, sól nie roztapia lodu tylko obniża temperaturę krzepnięcia wody maksymalnie do około -20C (w idealnych warunkach) więc niestety przy jebitnych mrozach to możesz i tonę soli na chodnik wysypać i chuja się stanie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów