Velture napisał/a:
Na bank nie wyrosną na glonojady.
Na bank to ten silnik nie będzie już działać nigdy
To salon czy pokój dziecięcy ?
Wielki szacun dla ojczulka, w Japonii TOYOTA i NISSAN organizują takie lekcje na silnikach z zakresu techniki już w szkole podstawowej.
U nas najlepiej dziecku dać telefon do ręki i niech robi co chce - tak łatwiej
Żeby się nie zdziwił jak za kilka lat oznajmią mu, że czują się mężczyznami i rozpoczynają tranzycję płciową.
dwie białe dziewczynki plus ojciec? Coś przeczuwam pozew od Netflixa
I to jest budujące, oby tak dalej
Velture napisał/a:
Wbrew temu co wiele osób z małej grupy może sądzić to szacun dla ojca i córeczek.
A komu i dlaczego miałoby przeszkadzać, że ojciec uczy dzieciaki pożytecznych rzeczy?
szkoda, że ojciec najpierw poluzował wszystkie śrubki..
Jak powszechnie wiadomo to najlepiej się wychowuje cudze dzieci.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Przyszłe wytatuowane zdziry xo się będą puszczać z jakimiś sebkami z kryminału lub mokebe
Velture napisał/a:
Na bank nie wyrosną na glonojady.
Wyrosną na babochłopy, zero kobiecości, poświęcenie dla kariery, jeansy zamiast spódnicy, nie umiem gotować, zrobię sobie tatuaż na cyckach, masz ojciec jakieś szlugi albo piwo
Fakt, to raczej zabawa niż nauka, no ale kurde, gdyby to byli chłopcy to na pewno by ojciec któregoś zaszczepił mechaniką tak jak mój mnie! Dzisiaj jestem mechanikiem z zawodu, jak i pracujący w zawodzie i jestem w tym, myślę że co najmniej dobry, bo robię to z pasją! Dzisiaj większość warsztatów "wymieniaczy" by nie potrafiło sobie poradzić z najmniejszą usterką w moim 125p! Z resztą, sami takich aut nie chcą brać na warsztat, bo wiedzą że jeszcze dodatkowo coś sp🤬olą!
Diadem napisał/a:
Wyrosną na babochłopy, zero kobiecości, poświęcenie dla kariery, jeansy zamiast spódnicy, nie umiem gotować, zrobię sobie tatuaż na cyckach, masz ojciec jakieś szlugi albo piwo
Są przecież w sukienkach. To, że kobieta jest zaradna nie znaczy, że zaraz będzie z własnym facetem toczyła walkę o dominację. Kobiecość w tych kategoriach nie oznacza nieporadności tylko raczej uległość.