📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
prawda jest taka ze co innego jest render do filmow juz od dawna realistyczny a co innego render czasu rzeczywistego do gier
To jest real time. Jest demko w opisie. Na mojej maszynie (GTX460 @ 900Corem 2150Mem, Athlon II x4 640 i 6Gb DDR2) jest z 18-20 fps xD
chrucik napisał/a:
To jest real time. Jest demko w opisie. Na mojej maszynie (GTX460 @ 900Corem 2150Mem, Athlon II x4 640 i 6Gb DDR2) jest z 18-20 fps xD
To przy dzisiejszym postępie w grafice w grach będziemy takie coś mieli podczas gameplayu w 2148 roku.
boję się wizji propagandy w przyszłości jeśli takie rzeczy będą... (w sumie są już ale chuj) powszechne. Babcie nie będą świadome że to co na ekranie w TV to jest render a nie prawdziwy ojciec T.R. mówiący "oddajcie mi swoją emeryturę a dostąpicie zbawienia"...
@tysonic
PS4 cię zaskoczy..
@tysonic
PS4 cię zaskoczy..
nie przeklinaj
RockyWood napisał/a:
@tysonic
PS4 cię zaskoczy..
Jebłem. PS3 miał być mega szałem, nową generacją gier. Okazało się, że gry pod względem graficznym są okrojoną wersją gier PCtowych.
Ciekawe kiedy któryś z nich zrozumie, że jama ustna nie jest koloru czarnego.
nie przeklinaj
ja pierdole, będzie nam tu przeczkole robił
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów