Syntetycznego to on ma ryja. Tyle plastiku, że nie wiadomo czy to jeszcze człowiek czy syntetyk...
Gdzie mam rzucić?
PS. Dragi są dla podludzi.
eh jebane świętoszki i znawcy badacze pisma świętego radze wyciągnąć kije z dupska. Widać że dziewczyna się dobrze bawi i kontroluje sprawę, peak trwa. Niech pierwszy rzuci kamień ten który nie lubi wrzucić od święta (weekendu) dropa/pixy i spojrzeć na ten kurwidoł z lekkim dystansem.
Dac ci mój kamień?
Czy jak taką wyrucham, to będzie to pamiętała?
A co tacie chcesz dorzucić pixy ?
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Gdzie mam rzucić?
PS. Dragi są dla podludzi.
Tak, bo prawdziwi ludzie to chleją. Czy wy kiedyś zrozumiecie, że każdy może się "wyluzowywać "jak chce, do puki nie robisz innym krzywdy, nie angażujesz służb publicznych to rób co chcesz. Dla jednego przebiegnięcie 20 kilometrów da taką samą przyjemność jak dla Ciebie wóda w piątek, a dla kogoś innego kreska. Babka sobie siedzi i spokojnie gra. To, że wytrzepana jak dywan to jej sprawa.
Szkoda gadać.Tak, bo prawdziwi ludzie to chleją. Czy wy kiedyś zrozumiecie, że każdy może się "wyluzowywać "jak chce, do puki nie robisz innym krzywdy, nie angażujesz służb publicznych to rób co chcesz. Dla jednego przebiegnięcie 20 kilometrów da taką samą przyjemność jak dla Ciebie wóda w piątek, a dla kogoś innego kreska. Babka sobie siedzi i spokojnie gra. To, że wytrzepana jak dywan to jej sprawa.
Atak padaczki, ślinotok, utrata kontroli na ciałem to jest niby to wyluzowanie się?
Jestem człowiekiem dalece liberalnym. Nic nikomu nie zabraniam.
Jak ktoś chce to może sobie kręcić blanty z trutki na szczury i cykuty. Jebie mnie to między cyce.
Po prostu stwierdzam fakt, że dragi to gówno dla marginesu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów