Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najpierw dofinansował 20,2 mln i ściągnał do Polski bank JP Morgan, który to bank 5 lat temu sfinansował 23 marsze lgbt, a PiS ze swoją tvp tak nakręcał niechęć do tęczowych, że wygrał na tym wówczas wybory.
"Walczyli" ze smokiem, którego sami stworzyli
podejrzewa się depresję u ok 33% nastolatków
Koncerny farmaceutyczne podejrzewają u tych nastolatków nie tylko depresję, ale też ADHD i inne wynalazki.
A to, że temat nie podoba się aktywiście LPG, to oznacza, że piwko tym bardziej zasłużone.
Zatrzymajcie tę karuzele śmiechu. W kraju gdzie podejrzewa się depresję u ok 33% nastolatków powiedzenie że osoby lgbt potrzdbuja pomocy psychiatrycznej jest oczywistym faktem a wycięcie takiego fragmentu i na siłę zrobienie heheszka jest po prostu na poziomie przedszkola
Ciekawe dlaczego 33% nastolatków potrzebuje pomocy psychiatrycznej? Te 33% przede wszystkim potrzebuje normalnych rodzin, a nie pojebanych starych.
Koncerny farmaceutyczne podejrzewają u tych nastolatków nie tylko depresję, ale też ADHD i inne wynalazki.
A to, że temat nie podoba się aktywiście LPG, to oznacza, że piwko tym bardziej zasłużone.
Czyli dla Ciebie depresja i ADHD to wynalazki firm farmaceutycznych?? 🤣 Kto tak Ci powiedział? Ksiądz jak mu opierdalałeś pęto? Podpowiem Ci ze istnieje coś takiego jak nauka ale Ty chyba z nią nie masz za wiele wspólnego 😀
[ Dodano 2024-06-28, 00:11 ]
Ciekawe dlaczego 33% nastolatków potrzebuje pomocy psychiatrycznej? Te 33% przede wszystkim potrzebuje normalnych rodzin, a nie pojebanych starych.
Skoro mają depresję to mogą potrzebować twojej pomocy. A to myślisz że w normalnych rodzinach nie ma depresji? Spod jakiego kamienia wyszedłeś?
Zatrzymajcie tę karuzele śmiechu. W kraju gdzie podejrzewa się depresję u ok 33% nastolatków powiedzenie że osoby lgbt potrzdbuja pomocy psychiatrycznej jest oczywistym faktem a wycięcie takiego fragmentu i na siłę zrobienie heheszka jest po prostu na poziomie przedszkola
Kiedyś mi znajoma nauczycielka z technikum powiedziała, że 3/4 jej klasy leci na depresantach 😜
Kiedyś mi znajoma nauczycielka z technikum powiedziała, że 3/4 jej klasy leci na depresantach 😜
Tia. Na pewno. 😉
Tia. Na pewno. 😉
Ty już się popisałeś, już się nie wpierdalaj miałeś swoje 5 minut 😉
Czyli dla Ciebie depresja i ADHD to wynalazki firm farmaceutycznych?? 🤣 Kto tak Ci powiedział? Ksiądz jak mu opierdalałeś pęto? Podpowiem Ci ze istnieje coś takiego jak nauka ale Ty chyba z nią nie masz za wiele wspólnego 😀
Skoro mają depresję to mogą potrzebować twojej pomocy. A to myślisz że w normalnych rodzinach nie ma depresji? Spod jakiego kamienia wyszedłeś?
Akurat dla ciebie pedale spod lpg nauka jest na ostatnim miejscu. Broniac wszedzie tego ideologicznego gówna kolorowego jest równoznaczne z tłumaczeniem ludziom na czym polega siedemdziesiąt kilka płci.
Czekam na kontrrewolucje aż zdelegalizują ten pojebany twór i ludzie wrócą po rozum.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów