Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i dobrze tak temu mizoginowi, nikt mi nie będzie mówił komu mam dawać, mam swoje upodobania lubię czarnoskórych, lubię Brazylijczyków oni przynajmniej mają duże pały i potrafią zadowalać kobiety w przeciwieństwie do polaków z małymi siurkami i przedwczesnym wytryskiem.
To nie są małe pały tylko ty po prostu masz pizdę jak wiadro a cycki wyglądają jak skarpety z piachem.
No i dobrze tak temu mizoginowi, nikt mi nie będzie mówił komu mam dawać, mam swoje upodobania lubię czarnoskórych, lubię Brazylijczyków oni przynajmniej mają duże pały i potrafią zadowalać kobiety w przeciwieństwie do polaków z małymi siurkami i przedwczesnym wytryskiem.
Pierdol się z koniem on ma wielką pałę a przynajmniej nie będziesz produkować czarnuchów.
Pierdol się z koniem on ma wielką pałę a przynajmniej nie będziesz produkować czarnuchów.
Kurwa banerr leżę ja jebie @annanowakowska odklejona od rzeczywistości brudną czarną palą. Zbiornik na HIV.
Kto pytał?
Masz rację.
To nie są małe pały tylko ty po prostu masz pizdę jak wiadro a cycki wyglądają jak skarpety z piachem.
Tak to sobie tłumacz przegrywie z mikro paróweczką 16cm
Tak to sobie tłumacz przegrywie z mikro paróweczką 16cm
generalnie nie wpierdalam się w takie pedalskie pyskówki ale jebie na kilometr pedałskimi zainteresowaniami...
generalnie nie wpierdalam się w takie pedalskie pyskówki ale jebie na kilometr pedałskimi zainteresowaniami...
No jebie od ciebie
Grunt , to mieć priorytety w życiu 😅
No jebie od ciebie
tak ale normalnością bo przyjmij do wiadomości że normalna umysłowo kobieta nie mierzy murzyńskiego kutasa tylko wybiera mężczyznę który zapewni jej i ich dzieciom wszystko co może najlepszego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów