Na polecenie kolumbijskich władz, wyburzono dom byłego handlarza narkotyków Pablo Escobara w Medellin:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No ale plata o plomo !
@up Mają taki dochód z eksportu kokainy, że nie muszą sobie brudzić rąk nieruchomościami.
Mieszkał w bloku?
Wybudują większy, ładniejszy, z lądowiskiem na dachu... Na San Escobar. Waszczykowski będzie tam ambasadorem...
HAL9000/2 napisał/a:
po co to wyburzyli? mogli sprzedać taki dom za dobrą cene...
~agoth napisał/a:
@up Mają taki dochód z eksportu kokainy, że nie muszą sobie brudzić rąk nieruchomościami.
myślę że chodziło mu o to że państwo mogło sprzedać
wydaje mi się że zburzyli go tak na wszelki wypadek, jak by się okazało że gdzieś coś jednak było w nim ukryte, chociaż został sprawdzony kilka razy na wiele sposobów
Banda debili. Mają takie dochody z turystyki ze względu na Escobara, a jednak całą swoją mocą próbują to zniszczyć. Co z tego, że był okrutnikiem. To jest historia na skale światową. Powinni nauczyć się z tego czerpać zysk. Banda nieudaczników.
Gdzie to? W San Escobar? I dobrze, bo był brzydki. Pozostały tylko te piękne bloki.
wyburzyli? smiem twierdzic, ze wlecial w niego jakis samolot... wieze upadly tak samo szybko, jesli nie szybciej...
A pewnie był to jedyny budynek w okolicy postawiony bez oszukiwania na materiałach budowlanych...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów