Sadistic idzie w złym kierunku
W latach 90' taki wpierdziel wyłapać nie było trudno. Wybiłem szybę-wpierdziel, po wywiadówce-klasyka. Gdy żadne argumenty nie trafiały do mnie, byla to jedyna metoda-patrząc na to po latach. Nie mam żalu do ojca, choć wówczas miałem. Nie kradnę, nie chleję, nie ćpam, mam firmę i nikogo nie okradłem. Pozostali z mojej "szajki" siedzą lub już wyszli-ich nigdy pas nie dosięgnął. Więc wy z "dobrych rodzin" chowajcie dalej te swoje pizdow@te dzieci dobrym słowem. To widać w szkołach, co te rozmemlańce pizdusiow@te reprezentują. Niedługo wam na łby nasrają i powiecie, że to śnieg. Nie mówię o katowaniu, bo to już inna liga i nie pochwalam. Pozdrawiam bezstresowo chowanych i chowających pizdusiów-powodzenia w rzeczywistości bez ochronnego klosza matczynego i fartucha za który się trzymacie.
Czy ty wiesz , że w każdym momęcie jesteś szmatą zwykłą ? Ty jesteś pizda . Wychowanie dzieci to kwestja gustu . A o gustach się nie dyskutuję . Ty zamało właśnie dostałeś w pizdę od tatusia bo jak byś odpowiednio był na dnie to byś takich pierdoleń nie pisał . Xd
z niezłej patoli niektórzy z was musza pochodzić że myślą że taki wpierdol coś zmieni, ta laska będzie szukać też tak pojebanego faceta jak tatuś, pewnie wzorce wynosi się z domu
chrzanisz
Lepiej żeby teraz oberwałą pasem niż, żeby potem ją gdzieś w lesie znaleźli bo jej nowy łobuz kochał najbardziej.
Nie zgodzę się, gdyby znaleźli ją w lesie dobry materiał by był
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów