18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
skampel 2019-08-19, 18:51 1
marlegord napisał/a:

Lepiej żeby teraz oberwałą pasem niż, żeby potem ją gdzieś w lesie znaleźli bo jej nowy łobuz kochał najbardziej.

Huja prawda!Sadysta i tyle.Podejrzewam że to nie jego córka!.
Pewnie w robocie każdy po pimpku jedzie,a w domu element próbuje odreagować!
Zgłoś
~DMT 2019-08-19, 20:34
Miałem się rozpisać, ale może jednak lepiej nie...

Q L I M A X
Zgłoś
qoma4 2019-08-19, 20:44 1
ojciec cellulit młodej niwelował, a wy się czepiacie
Zgłoś
Wojtunio 2019-08-19, 21:12 6
W latach 90' taki wpierdziel wyłapać nie było trudno. Wybiłem szybę-wpierdziel, po wywiadówce-klasyka. Gdy żadne argumenty nie trafiały do mnie, byla to jedyna metoda-patrząc na to po latach. Nie mam żalu do ojca, choć wówczas miałem. Nie kradnę, nie chleję, nie ćpam, mam firmę i nikogo nie okradłem. Pozostali z mojej "szajki" siedzą lub już wyszli-ich nigdy pas nie dosięgnął. Więc wy z "dobrych rodzin" chowajcie dalej te swoje pizdow@te dzieci dobrym słowem. To widać w szkołach, co te rozmemlańce pizdusiow@te reprezentują. Niedługo wam na łby nasrają i powiecie, że to śnieg. Nie mówię o katowaniu, bo to już inna liga i nie pochwalam. Pozdrawiam bezstresowo chowanych i chowających pizdusiów-powodzenia w rzeczywistości bez ochronnego klosza matczynego i fartucha za który się trzymacie.
Zgłoś
pdk 2019-08-19, 21:24
Przypomniało mi się dzieciństwo.
Zgłoś
torpedator27 2019-08-19, 21:55 1
Jaki sens ma nagrywanie i wrzucanie do neta filmiku w którym napierdala się własną córkę pasem?
Zgłoś
jbone 2019-08-19, 22:00 2
jest jedna zasada w przypadku żony lub córki- nie po twarzy.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-08-19, 22:32
fachowo, po nogach, że by nie poszła, jak by po brzuchu to połączenie z aborcją by było

Zgłoś
unjust999 2019-08-19, 23:16 2
Pełna kultura, nawet po twarzy nie dostała. Klasa wychowanie, szacuneczek
Zgłoś
edmund 2019-08-19, 23:34 1
przez takie filmiki przestaję byc rasistą,
Sadistic idzie w złym kierunku
Zgłoś
mieszał 2019-08-20, 1:10 2
A może tłumczłył z dziesięć razy ?

Wojtunio napisał/a:

W latach 90' taki wpierdziel wyłapać nie było trudno. Wybiłem szybę-wpierdziel, po wywiadówce-klasyka. Gdy żadne argumenty nie trafiały do mnie, byla to jedyna metoda-patrząc na to po latach. Nie mam żalu do ojca, choć wówczas miałem. Nie kradnę, nie chleję, nie ćpam, mam firmę i nikogo nie okradłem. Pozostali z mojej "szajki" siedzą lub już wyszli-ich nigdy pas nie dosięgnął. Więc wy z "dobrych rodzin" chowajcie dalej te swoje pizdow@te dzieci dobrym słowem. To widać w szkołach, co te rozmemlańce pizdusiow@te reprezentują. Niedługo wam na łby nasrają i powiecie, że to śnieg. Nie mówię o katowaniu, bo to już inna liga i nie pochwalam. Pozdrawiam bezstresowo chowanych i chowających pizdusiów-powodzenia w rzeczywistości bez ochronnego klosza matczynego i fartucha za który się trzymacie.

Czy ty wiesz , że w każdym momęcie jesteś szmatą zwykłą ? Ty jesteś pizda . Wychowanie dzieci to kwestja gustu . A o gustach się nie dyskutuję . Ty zamało właśnie dostałeś w pizdę od tatusia bo jak byś odpowiednio był na dnie to byś takich pierdoleń nie pisał . Xd
Zgłoś
edmund 2019-08-20, 7:03
UkrytaPodNickiem napisał/a:

z niezłej patoli niektórzy z was musza pochodzić że myślą że taki wpierdol coś zmieni, ta laska będzie szukać też tak pojebanego faceta jak tatuś, pewnie wzorce wynosi się z domu

chrzanisz
Zgłoś
jebacgowno 2019-08-20, 8:04
Dobry zwyrol. Widać że go kręci napierdalanie nieletnich. Aż mu stanął.
Zgłoś
Patrycus 2019-08-20, 11:38 1
marlegord napisał/a:

Lepiej żeby teraz oberwałą pasem niż, żeby potem ją gdzieś w lesie znaleźli bo jej nowy łobuz kochał najbardziej.

Nie zgodzę się, gdyby znaleźli ją w lesie dobry materiał by był

Zgłoś
tooomuuu 2019-08-20, 12:38
taka Brazylijska wersja " Romeo i Julia"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów