18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
marlegord 2019-08-19, 11:57 115
Lepiej żeby teraz oberwałą pasem niż, żeby potem ją gdzieś w lesie znaleźli bo jej nowy łobuz kochał najbardziej.
Zgłoś
Miles87 2019-08-19, 11:58 12
No to ładny paradoks bo na takiego ojca to najlepszy chłopak który jest członkiem gangu.
Zgłoś
szympas1 2019-08-19, 12:02 27
Koleżanka(29 lat) mojej żony mam straszne ciągoty do asfaltów i jej by się przedalo coś takiego.
Zgłoś
dorvanamon 2019-08-19, 12:06 44
ślady po pasie znikną po kilku dniach ale swędzenia cipy nie tak łatwo się pozbyć
Zgłoś
~Velture 2019-08-19, 12:11 6
Ale odruchowo co klaps to nogi rozkłada bezwiednie nawet

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Budrys2000 2019-08-19, 12:14 2
A tam na łóżku to kto śpi? Brat, wujek, dziadek?
Bez sensu
Zgłoś
woytasw 2019-08-19, 12:20 17
Słabo - nie bije klamrą.
Po za tym kabel od prodiża lepszy
Zgłoś
b................e 2019-08-19, 12:31 2
Nie ma kary bez winy. A powinna dostać w goły puszczalski tyłek na rozłożone nogi, bo tak to tylko trochę poryczy i zapomni.
Zgłoś
Serek4 2019-08-19, 12:45 1
paskiem zamiast grubego kabla ;/ toż to parodia albo zabawa, jak kto woli
Zgłoś
joeblacktwo 2019-08-19, 12:52 2
Jeszcze tylko wpierdol i wakacje

otyli żyją krócej
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2019-08-19, 13:18 26
z niezłej patoli niektórzy z was musza pochodzić że myślą że taki wpierdol coś zmieni, ta laska będzie szukać też tak pojebanego faceta jak tatuś, pewnie wzorce wynosi się z domu
Zgłoś
D3Ton 2019-08-19, 13:50 1
Jak Armando się dowie, to ojciec ma ucięty łeb

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
Cryo 2019-08-19, 14:28 2
Jeśli opis się zgadza to powinien jej jeszcze kilka kopów na ten pusty łeb zasadzić
Zgłoś
Sawix 2019-08-19, 14:38 4
Też taki wpierdol dostawałem . Teraz jestem wdzięczny mojemu staruszkowi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów