Wkońcu dostał po mordzie. Szkoda, że nie od jakiegoś karka, ale nie ma co narzekać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że otwarta, niezła dupcia, fajny głosik i tak zjebać...
Ma ktoś jego Facebooka?? od ciot go nawyzywam
Conscribo napisał/a:
Jakiś wysyp ostatnio ludzi którzy zachowują się chamsko i wulgarnie i jeszcze chcą być przez to popularni.
Bo takie dno, to jedyny sposób, aby zabłysnąć w Internecie
Jak ktoś na jutubie prosi mnie o łapki, czy suba w filmiku, to nigdy nie daję. Filmik przekazem ma sobie zasłużyć na suba/lajka, a nie żebraniem, jak jakieś cygany.
Ta Pani jak na razie najbardziej mi się spodobała z jego wszystkich filmików. Pokazała klasę.
Ta Pani jak na razie najbardziej mi się spodobała z jego wszystkich filmików. Pokazała klasę.
Wow, jakaś normalna laska o.0 Rzadkość w dzisiejszych czasach.
Znowu ten kretyn. Powinien jakiś kark do niego podbić z kamerką i też mu zadać szokujące pytanie np. chcesz w ryj pedale? Chętnie bym obejrzał takie coś.
Ja pierdole a ja już myślałem ,że to ten Tasak z Rosji dostał w końcu , a tu dupa ;D
To idzie w złym kierunku, a jeszcze gorsze jest to, że o ile ravgor robi coś śmiesznego to patrząc na tego kolesia schodzi na jego poziom, ale ostatnio trochę się odbił z "płacz w miejscu publicznym" i mam nadzieje, ze pozostanie na swojej drodze a nie denne żarty o seksie ;]
ładny debil z tego kolesia. Naprawde chciał bym żeby taki pajac dla ,,subciuw" do mnie tak powiedział.
typ myśli że jest smieszny mówiąc teksty ktore przystoja dzieciom 10 letnim.
Żenada w chuj
typ myśli że jest smieszny mówiąc teksty ktore przystoja dzieciom 10 letnim.
Żenada w chuj
"będzie milion subów stary" co za jebana pedaleria, wszystko dla fejmu zrobią, kurwa, żeby chociaż coś wartościowego robili - w ich wypadku dałbym suba tylko za strzał samobójczy w skroń.
chętnie ja bym ci dał po mordzie nie dałbyś rady się tak cieszyć...
Katowice, ławki przed Instytutem Fizyki UŚ.
A koleś to pewnie gorol, co przyjechał pociągiem z Czeladzi i buraczy w centrum
A koleś to pewnie gorol, co przyjechał pociągiem z Czeladzi i buraczy w centrum
a tam pierdolicie o kolesiu... ch mu w d... laska jest ruchable... fajne nogi ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów