Wkońcu dostał po mordzie. Szkoda, że nie od jakiegoś karka, ale nie ma co narzekać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze, nie jest kurwa śmieszny tylko żałosny.
Jakiś wysyp ostatnio ludzi którzy zachowują się chamsko i wulgarnie i jeszcze chcą być przez to popularni.
Powinna mu zajebać cegłą, to efekt finalny byłby ciekawszy. A nie kurwa trzyma pluszaka w plecaku i wielce zabawne, że pyta dziewczynę o coś całkowicie jednoznacznego.
Powinna mu zajebać cegłą, to efekt finalny byłby ciekawszy. A nie kurwa trzyma pluszaka w plecaku i wielce zabawne, że pyta dziewczynę o coś całkowicie jednoznacznego.
"nie podoba mi sie" to co sie dzieje w polskim internecie
ludzkie zęby są na tyle słabe że nawet drobna kobieta jest w stanie zmienić ilość klawiszy w klawiaturze
Fajna laska. Dobrze że mu wyjebała. Pizduś zajebany.
Brawa dla tej Pani.
Dokładnie jak mówi Conscribo najebało się tych debili nazywających wszystko "trolling" i się rzygać chce. No i jeszcze te prośby o lajki i suby, za takie gówno to powinien dostać bana na tubie a nie żadne lajki, pierdolony kutas.
Oczywiście nie chce nikogo obrażać ani szerzyć nienawiści, bo każdy ma prawo robić co mu się podoba, ale koleś z tego filmu jest pedałem i go nie lubię. I zastanawiam się kto jest odbiorcą jego materiałów.
On i ten kisiel zbłądzili w świecie, jeśli ktoś ich zna osobiście to taka prośba ode mnie: Proszę im oznajmić, że są żałośni i pora zająć się czymś innym.
Dokładnie jak mówi Conscribo najebało się tych debili nazywających wszystko "trolling" i się rzygać chce. No i jeszcze te prośby o lajki i suby, za takie gówno to powinien dostać bana na tubie a nie żadne lajki, pierdolony kutas.
Oczywiście nie chce nikogo obrażać ani szerzyć nienawiści, bo każdy ma prawo robić co mu się podoba, ale koleś z tego filmu jest pedałem i go nie lubię. I zastanawiam się kto jest odbiorcą jego materiałów.
On i ten kisiel zbłądzili w świecie, jeśli ktoś ich zna osobiście to taka prośba ode mnie: Proszę im oznajmić, że są żałośni i pora zająć się czymś innym.
Za takie coś powinien dostać kopa na jaja. Tępy, bezczelny jebany frajer który swoją głupotą chce mieć więcej oglądalności.
socjalmmv napisał/a:
Za takie coś powinien dostać kopa na jaja. Tępy, bezczelny jebany frajer który swoją głupotą chce mieć więcej oglądalności.
Ale jakby mu zajebała, albo jakiś facet by mu klepnął, to pewnie broniłby się tym pluszakiem jak tarczą, że on tylko żartował i że to oni sobie ubzdurali, że mu chodzi o walenie konia bo on niewinnie o swoim pluszaczku wspominał.
Skąd się kurwa takie niedorozwoje biorą?...
bym go kurwa rozerwał żeby do mojej panny taki teks wypalił:/ co te cioty wymyślają żeby tylko w internecie się pokazać. Pierdolony cymbał. Jebany muflon
Mógłby tak do mojej żony powiedzieć KO murowany, bryle by mu operacyjnie z anusa wyciągali.
MetanaPL na chuj ty takie padliny wrzucasz? Nie trzeba być wróżem Maciejem, żeby przewidzieć reakcje sadoli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów