Wkońcu dostał po mordzie. Szkoda, że nie od jakiegoś karka, ale nie ma co narzekać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze dziewczyna zrobiła, tacy jutubowi kretyni powinni być traktowani w równie chamski sposób w jaki się zachowują...
Przestańcie kurwa spinać dupy. Zwykłe polaczki spinaczki, luzu trochę kuźwa, wystarczy popatrzeć na ameryke, wszyscy podchodzą do wszystkiego z luzem, ale wy oczywiście wolicie żyć w smutnej jak pizda Polsce...
Przecież się cieszył, że dostał po mordzie i zapewne tego oczekiwał więc nie rozumiem o co te Wasze wywody
"Przestańcie kurwa spinać dupy. Zwykłe polaczki spinaczki, luzu trochę kuźwa, wystarczy popatrzeć na ameryke, wszyscy podchodzą do wszystkiego z luzem, ale wy oczywiście wolicie żyć w smutnej jak pizda Polsce..."
Tam jak i tu są ludzie, którzy podchodzą do tego "na luzie" i się spinają, więc nie pierdol głupot, że tylko w Polsce jest źle.
Tam jak i tu są ludzie, którzy podchodzą do tego "na luzie" i się spinają, więc nie pierdol głupot, że tylko w Polsce jest źle.
Jeśli ten film miał byc dowcipny to juz wole oglądać baby z chujami.
Sorry
Bo mimo, ze maja często potęzne członki, są mniejszymi chujami niz ten gościu na filmie i ten drugi, który to kręcił.
Żenua, kurwa. Pomyśleć, że ja tez jestem facetem...
Sorry
Bo mimo, ze maja często potęzne członki, są mniejszymi chujami niz ten gościu na filmie i ten drugi, który to kręcił.
Żenua, kurwa. Pomyśleć, że ja tez jestem facetem...
kurwa okularnik cwaniaczek, pewnie walił pamięciówę jak wrócił do domu,powinna mu mocniej przyjebać
Aaaaaaaa.... KURWA! już wiem skąd znam tę mordę. Stałem dziś za tym typem w biedronce w kolejce do kasy, i zastanawiałem się kto to kurwa jest... A ten chudy zjeb przed nim to pewnie ta druga ciota. Kurwa, wiedziałem że trzeba mu było profilaktycznie wyjebać.
On i ten drugi Rafgor czy jak mu tam kompromitują Katowice! 2 dziwnych typów, którym się wydaje, że robienie z siebie idiotów jest fajne. Spotkam jednego albo drugiego to rozpierdole im te kamerki i się skończy. Serdecznie przepraszam za tych dwóch cymbałów w imieniu wszystkich Ślązaków.
AdioChooJ napisał/a:
Przestańcie kurwa spinać dupy. Zwykłe polaczki spinaczki, luzu trochę kuźwa, wystarczy popatrzeć na ameryke, wszyscy podchodzą do wszystkiego z luzem, ale wy oczywiście wolicie żyć w smutnej jak pizda Polsce...
To co tu jeszcze robisz? Won do hameryki.
AdioChooJ napisał/a:
Ale kolego to nie jest tak, że my spinamy dupy, po prostu irytują nas takie żałosne występki.
I nie zasłaniaj kretyńskiego zachowania smutną polską, to już Sebastian Wardęga zna umiar i potrafi zachować się jak trzeba.
Oczywiście nie będę porównywał tych dwóch osób bo ten lamus z filmiku robi to tylko, żeby zebrać, suby, lajki i żeby gwazdorzyć, a Wardęga... No tutaj można by dyskutować po co to robi. Ale ja jego odbieram pozytywnie.
Uprzejmie apeluje do Ciebie: zamknij ryj! Skoro polska Ci smutna to świat stoi otworem. I nie wmawiaj innym czy są smutni czy nie.
Pozdrawiam.
hahahah ahhh widze że sadol nie ma pojęcia o wapniaku itp itd , którego to nie wszystkie żarty polegają na chamstwie i prostocie. Polecam wszystkie filmiki, a dopiero potem komentarze.
@kovacić hahahaha na Ameryke,kurwa za dużo telewizji się naoglądałeś i filmów hamerykańskich,mój wujo 4 lata pracował w stanach i mówił że w niektórych dzielnicach strach wychodzić po 20 z domu bo jakiś czarnuch cię odstrzeli,ewentualnie spuści wpierdol i obrabuje,jego obrabowali 2 razy,panuje tam bieda,bezdomnych jest 2 razy tyle co u nas, tak jest w większości stanów-ćpuny gangi i rozpierdol,zresztą co ja ci będę tłumaczył jak lepiej włączyć telewizje i zobaczyć jaka to Ameryka jest piękna i jak tam jest fajnie-w tv ci nie powiedzą prawdy-żelazna zasada
ałosny palant , takie dna mentalne powinnymić refunowaną kastracje , zeby nie zniżali pli genetycznej dla następnch pokoleń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów