Złodzieje w jakiś sposób namierzają telefony dostawców.
W biały dzień, czarny humor.
A kurier walczy jak o swoje. Warto zarobić kulkę albo kosą za cudzy towar? Lepiej oddać i żyć.
Albo ktoś ze sklepu internetowego daje im znać, co idzie w paczce, kiedy i dokąd.
Zresztą, w Stanach nawet kurierzy kradną, bo jak to możliwe, że w paczkomacie Amazona znajdowałem otwarte i puste opakowania? Gdyby ktoś otworzył moim kodem to dostałbym powiadomienie, że odebrane, a nic takiego nie było. Więc musiał kurier zajebać. Dla Amazona to chyba norma, bo zwracają kasę natychmiast.
Dlatego powinien mieć broń i od razu odjebać nygusa
I niech ktoś powie, że każdy człowiek jest równy bez względu na rasę i pochodzenie. Idioci zapragnęli równości, humanitaryzmu i praw wobec tych, którzy mają to w dupie.
A potem widzimy nagrania jak te, gdzie skurwysynom nie można nic zrobić, bo zaraz zbuntowane podludzia o kolorze gówna, błota czy sraki z mlekiem będą wszczynać bunty niszcząc auta, sklepy, domy etc. oczywiście przy tym kradnąc- czyli cofamy się do punktu wyjścia. Reagowanie na kradzież = bunty i kradzież. Może jestem jebnięty na łeb ale nikt mi nie wmówi, że czarni to ludzie jak my. Jebane ścierwa do odstrzału
A kurier walczy jak o swoje. Warto zarobić kulkę albo kosą za cudzy towar? Lepiej oddać i żyć.
Albo ktoś ze sklepu internetowego daje im znać, co idzie w paczce, kiedy i dokąd.
Zresztą, w Stanach nawet kurierzy kradną, bo jak to możliwe, że w paczkomacie Amazona znajdowałem otwarte i puste opakowania? Gdyby ktoś otworzył moim kodem to dostałbym powiadomienie, że odebrane, a nic takiego nie było. Więc musiał kurier zajebać. Dla Amazona to chyba norma, bo zwracają kasę natychmiast.
Chyba się uczą w Amazonie bo teraz dosyć dobrze prześwietlają przeszłość kurierów zanim dadzą im robotę. Sprawdzanie przeszłości kryminalnej jakby ktoś miał co najmniej pracować w szkole z dziećmi albo w banku
Dlatego powinien mieć broń i od razu odjebać nygusa
Odjebią pierwszego, drugiego, dziesiątego. Wieść się rozniesie, a następne kradzieże będą się zaczynać od zastrzelenia dostawcy nim zdąży po broń sięgnąć (bo to nie jakieś przypadkowe osoby kradnące paczki pozostawione na tarasie, tylko zorganizowana grupa). Potem dostawcy będą jeździć w pancernych furgonetkach z ochroną, a każda przesyłka będzie kosztować tyle co sam srajfon.
Nie jestem za zakazem posiadania broni, ale może to prowadzić do wyścigu zbrojeń.
No ale mają nowego/starego .prezydenta, on to załatwi w 24h
Wystarczy wrócić do rutynowych przeszukań czarnuchów, klęczenia na szyi itd.
Skoro to zorganizowane grupy to co do chuja robi policja? Nie potrafią ogarnąć grafiku kurierów?
Chuja w dupie a nie kurierów sprawdzają. Podwykonawcy biorą byle kogo.
To tak jakby czarni sąsiedzi mieli dostęp do ich maili itd .... Bo niby skąd małpka wie że kurier przyjeżdża do sąsiada i to z wartościowym fantem a nie dildem dla żony ?
że czarni to ludzie jak my. Jebane ścierwa do odstrzału