Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:40
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
420710247365 2024-11-11, 8:57
TwójCzarnyPan napisał/a:

A kurier walczy jak o swoje. Warto zarobić kulkę albo kosą za cudzy towar? Lepiej oddać i żyć.
Albo ktoś ze sklepu internetowego daje im znać, co idzie w paczce, kiedy i dokąd.
Zresztą, w Stanach nawet kurierzy kradną, bo jak to możliwe, że w paczkomacie Amazona znajdowałem otwarte i puste opakowania? Gdyby ktoś otworzył moim kodem to dostałbym powiadomienie, że odebrane, a nic takiego nie było. Więc musiał kurier zajebać. Dla Amazona to chyba norma, bo zwracają kasę natychmiast.

Chuja tam natychmiast. Ostatnio im ponad 10 dni zajęło jak zrezygnowałem z kuna laptopu, jeszcze trzeba było z nimi gadać przez czata dwa razy żeby oddali.
Zgłoś
FulTun 2024-11-11, 9:32
Kiedyś czarnuch trafi na paczkę którą saper sam sobie wyśle. Usiądzie na ganku, włoży zatyczki do uszu, okulary 3D i trzymając zimne piwo będzie się śmiał w niebo głosy.
Zgłoś
tars 2024-11-11, 9:50
mygyry napisał/a:

Dlatego powinien mieć broń i od razu odjebać nygusa

Żeby było 100% pewności, powinno się nie czekać aż dorośnie, tylko odstrzelić to od razu po porodzie.
Zgłoś
n................e 2024-11-11, 9:53
Mam słabość do azjatek
Zgłoś
Guidenmorg 2024-11-11, 9:56
Właściciel paczki od razu wiedział kogo gonić.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-11, 11:27 2
Cupracabra napisał/a:

I niech ktoś powie, że każdy człowiek jest równy bez względu na rasę i pochodzenie. Idioci zapragnęli równości, humanitaryzmu i praw wobec tych, którzy mają to w dupie.
A potem widzimy nagrania jak te, gdzie skurwysynom nie można nic zrobić, bo zaraz zbuntowane podludzia o kolorze gówna, błota czy sraki z mlekiem będą wszczynać bunty niszcząc auta, sklepy, domy etc. oczywiście przy tym kradnąc- czyli cofamy się do punktu wyjścia. Reagowanie na kradzież = bunty i kradzież. Może jestem jebnięty na łeb ale nikt mi nie wmówi, że czarni to ludzie jak my. Jebane ścierwa do odstrzału

Coraz bardziej jestem przekonany, że zwyczajnie jest odgórne przyzwolenie na takie rzeczy. Zwróć uwagę, że u nas różni popierdoleńcy destabilizują i sieją zamęt - Ostatnie Pokolenie pod protekcją Trzaskowskiego, niedawno ten tiktoker co niszczył samochody i darł ryło w metrze - też nikt go nie wypierdoli. Poza tym debilie w sejmie tańczą, każą się mianować jako "ministra". Trudno jest myśleć, że to tylko kulminacja upadku kultury zachodu, której odpierdoliło z nadmiaru dobrobytu, a nie że ktoś to aranżuje.
Za to weź odpierdol coś co zaszkodzi tej machinie to od razu cię zglebują i nagle okazuje się, że można skutecznie zwalczać gangrenę.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-11, 11:57
TwójCzarnyPan napisał/a:

A kurier walczy jak o swoje. Warto zarobić kulkę albo kosą za cudzy towar? Lepiej oddać i żyć.
Albo ktoś ze sklepu internetowego daje im znać, co idzie w paczce, kiedy i dokąd.
Zresztą, w Stanach nawet kurierzy kradną, bo jak to możliwe, że w paczkomacie Amazona znajdowałem otwarte i puste opakowania? Gdyby ktoś otworzył moim kodem to dostałbym powiadomienie, że odebrane, a nic takiego nie było. Więc musiał kurier zajebać. Dla Amazona to chyba norma, bo zwracają kasę natychmiast.

Kurierzy kradną to fakt , ale w większości czarni
Zgłoś
BambiPMT 2024-11-11, 12:38 1
pSTANLEY napisał/a:

Chyba się uczą w Amazonie bo teraz dosyć dobrze prześwietlają przeszłość kurierów zanim dadzą im robotę. Sprawdzanie przeszłości kryminalnej jakby ktoś miał co najmniej pracować w szkole z dziećmi albo w banku

Chuja w dupie a nie kurierów sprawdzają. Podwykonawcy biorą byle kogo.
Zgłoś
Henboh 2024-11-11, 14:45
mygyry napisał/a:

Dlatego powinien mieć broń i od razu odjebać nygusa

Odjebią pierwszego, drugiego, dziesiątego. Wieść się rozniesie, a następne kradzieże będą się zaczynać od zastrzelenia dostawcy nim zdąży po broń sięgnąć (bo to nie jakieś przypadkowe osoby kradnące paczki pozostawione na tarasie, tylko zorganizowana grupa). Potem dostawcy będą jeździć w pancernych furgonetkach z ochroną, a każda przesyłka będzie kosztować tyle co sam srajfon.

Nie jestem za zakazem posiadania broni, ale może to prowadzić do wyścigu zbrojeń.

No ale mają nowego/starego idiotę prezydenta, on to załatwi w 24h
Zgłoś
mygyry 2024-11-11, 14:50
Henboh napisał/a:

Odjebią pierwszego, drugiego, dziesiątego. Wieść się rozniesie, a następne kradzieże będą się zaczynać od zastrzelenia dostawcy nim zdąży po broń sięgnąć (bo to nie jakieś przypadkowe osoby kradnące paczki pozostawione na tarasie, tylko zorganizowana grupa). Potem dostawcy będą jeździć w pancernych furgonetkach z ochroną, a każda przesyłka będzie kosztować tyle co sam srajfon.
Nie jestem za zakazem posiadania broni, ale może to prowadzić do wyścigu zbrojeń.
No ale mają nowego/starego .prezydenta, on to załatwi w 24h

Wystarczy wrócić do rutynowych przeszukań czarnuchów, klęczenia na szyi itd.
Skoro to zorganizowane grupy to co do chuja robi policja? Nie potrafią ogarnąć grafiku kurierów?
Zgłoś
Henboh 2024-11-11, 14:52
mygyry napisał/a:

Wystarczy wrócić do rutynowych przeszukań czarnuchów, klęczenia na szyi itd.
Skoro to zorganizowane grupy to co do chuja robi policja? Nie potrafią ogarnąć grafiku kurierów?

A to już nie do mnie pytanie.
Ale po filmach na sadolu, można wywnioskować, że policja eliminuje czarne geny, tylko za wolno.
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-11, 15:36 1
BambiPMT napisał/a:

Chuja w dupie a nie kurierów sprawdzają. Podwykonawcy biorą byle kogo.

Nie jestem pewien jak jest w Polsce ale w UK Amazon z tego co widzę rezygnuje z usług podwykonawców i korzystają z własnych pracowników oraz tych którzy jeżdżą jako Amazon flex, czyli tak naprawdę też są zatrudnieni bezpośrednio przez nich jako podwykonawcy i w ten sam sposób sprawdzani. Już od dawna ogłaszali że chcą zrezygnować z usług podwykonawców że względu na problemy z ich dyscyplinowaniem i z tego co widzę właśnie to robią.
Zgłoś
drakasraka 2024-11-11, 18:23
silwerbalk napisał/a:

To tak jakby czarni sąsiedzi mieli dostęp do ich maili itd .... Bo niby skąd małpka wie że kurier przyjeżdża do sąsiada i to z wartościowym fantem a nie dildem dla żony ?

najgorsze w tym jest to że w dzisiejszych czasach owy dildos wcale nie musi być dla żony
Zgłoś
zn506 2024-11-11, 20:02 2
Cupracabra napisał/a:

że czarni to ludzie jak my. Jebane ścierwa do odstrzału

Uważaj, jeśli mieszkasz w Polsce są grupy przestępcze utrzymywane z naszych podatków - jak Ośrodek Monitorowania Grubasa Gawła - któzy zarabiają na donosach na takie komentarze.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-11, 20:47
Małpoludy robią się już naprawdę bezczelne z tymi kradzieżami w biały dzień. Zazwyczaj grasują nocami wykorzystując naturalne maskowanie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem