Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
w poniedziałek 11.12.2022 Zelenski opowiedział dowcip w wywiadzie udzielonym Davidowi Lettermanowi ...

"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pitteroo 2022-12-15, 9:30 7

Dla mnie nadal jest pajacem grającym chójem na pianinie tylko ktoś z niego robi giga celebryte niczym covid19, przecież to żenujący spektakl z podrzędnym aktorzyną w roli głównej, ja osobiście nie mogę patrzeć na te jego orędzia, gra aktorska jak chój.
Zgłoś
Tassadar 2022-12-15, 9:53 2
nowynick napisał/a:

ja pierdolę ale antyżydowski wysryw.... Chuj że to wojna usa-rosja o wpływy nad morzem Czarnym i tak żydzi winni...

wyjaśnić dlaczego co większy konflikt to słychać o żydowskim interesie a nie słychać słowa o interesie Sikhów lub joginów

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
skywalker75 2022-12-15, 10:06 2
Siriuz napisał/a:

Co pokazała? Ruscy przecież utrzymują swoje cele, tj trzymać Nato z daleka od swoich granic. Ja wiem, że niektórym się marzy, żeby wysłali bombowce i zrobili naloty dywanowe na miasta...

Komiczne jest jak zmienia się przekaz ruskiej propagandy w miarę pogłębiającej się porażki militarnej

Zgłoś
Exclip 2022-12-15, 10:55 2
Siriuz napisał/a:

Co pokazała? Ruscy przecież utrzymują swoje cele, tj trzymać Nato z daleka od swoich granic. Ja wiem, że niektórym się marzy, żeby wysłali bombowce i zrobili naloty dywanowe na miasta...

No że ruscy mają słabą armie, mniej wiecej taką jak ich lotniskowiec admirał kużniecow czy jakos tak. Od 30 lat ciagle zepsuty, raz byl w misji bojowej, a ostatnio sami go rozjebali jak im suchy dok w ktorym go remontowano zatonal i żuram 70 tonowy wyjebał mu kilku metrową dziure w pokładzie, ponieważ szef stoczni zajebal kase na naprawe i nie bylo ropy w genratorach pradu od tego doku. Lotniskowiec najdrozsza rzecz w wojsku, a oni nawet ifrastruktury do jego obsługi przez 30 lat nie zbudowali. Taka jest ruska armia.
Zgłoś
Wiewór 2022-12-15, 11:50 4
RoboCat napisał/a:

przeciez ten caly zelenski to jest jeden z "bandy" - wielka gwiazda sie teraz zrobila - a wystarczy popatrzec na powiazania i skad kase bral no ale kaza wiezyc w super hero zelenskiego to ludziki beda to robic.

Kolejne fake newsy rozpowszechniane przez ruskow z łatwością łykane przez kretynow
Zgłoś
Siriuz 2022-12-15, 12:41 4
skywalker75 napisał/a:

Komiczne jest jak zmienia się przekaz ruskiej propagandy w miarę pogłębiającej się porażki militarnej

Chyba raczej zmienia się propaganda Natowska w miarę jak z upływem czasu staje się absrudalna. Domyślam się, że tak samo wierzyłeś w hasełka "jeszcze tylko dwa tygodnie" po roku ich powtarzania.
Zgłoś
darek1234 2022-12-15, 13:06 2
Na ruSSkie gówno wysypujące się na forum powinien być szczególny ban włącznie ze zgłoszeniem do służb specjalnych
Zgłoś
Siriuz 2022-12-15, 13:38 3
darek1234 napisał/a:

Na ruSSkie gówno wysypujące się na forum powinien być szczególny ban włącznie ze zgłoszeniem do służb specjalnych

Tak tłuku, i jeszcze do gazu trzeba wysłać wszystkich którzy mają czelność podważać obowiązującą wykładnię centralnego komitetu

Powiedz mi, jak to jest że często takie zajadłe antyrosyjskie trolle wykazują zamiłowanie do totalitaryzmów? Bo odpowiedz sama się nasuwa, ale może wybijesz mnie z mojego przeświadczenia.
Zgłoś
Kici-Kici 2022-12-15, 16:14 2
chuj z nim
Zgłoś
Pietruchm 2022-12-15, 16:48
Obejrzyjcie film od Max Kolonko o pokojowym rozwiązaniu "konfliktu Ukraińskiego", ma tam całkiem ciekawą koncepcję i trochę prawdy której w TV nie usłyszycie
Zgłoś
Antoni79 2022-12-15, 17:57 5
To jest wojna usa i izraela z rosją o najbogatsze ziemie na świecie i basen Morza Czarnego. Zajadła wojna do ostatniego Ukraińca o dobra z których Ukraińcy nigdy nie skorzystają. To taki nasz Śląsk z minionej epoki. Rosja nie mogła sobie pozwolić na jego utratę. Rosja nie przegrywa, tylko zmieniła metody. Nie było po dobroci to wezmą wyludnione zgliszcza i pustkowia. Na ludziach nigdy za specjalnie im nie zależało. Co do słabości ich armii- te ich straszne straty to 5% potencjału w sprzęcie i głównie stary złom z magazynów, więźniowie, najemnicy, nieszanowane mniejszości etniczne. Prawdziwe wojsko jeszcze nie walczyło.
Zgłoś
apvorek 2022-12-15, 18:24 1
RoboCat napisał/a:

przeciez ten caly zelenski to jest jeden z "bandy" - wielka gwiazda sie teraz zrobila - a wystarczy popatrzec na powiazania i skad kase bral no ale kaza wiezyc w super hero zelenskiego to ludziki beda to robic.

Ty byś słownik do ręki wziął analfabeto XD
Zgłoś
rastaban 2022-12-15, 19:16
RoboCat napisał/a:

Ech ty analnyfabeto...
Zgłoś
Geraldinio 2022-12-15, 21:32 2
RoboCat napisał/a:

RED ALERT!

Zgłoś
Wiewór 2022-12-15, 22:52 2
Siriuz napisał/a:

Tak tłuku, i jeszcze do gazu trzeba wysłać wszystkich którzy mają czelność podważać obowiązującą wykładnię centralnego komitetu
Powiedz mi, jak to jest że często takie zajadłe antyrosyjskie trolle wykazują zamiłowanie do totalitaryzmów? Bo odpowiedz sama się nasuwa, ale może wybijesz mnie z mojego przeświadczenia.

Nie można być antyrosyjskim trollem. Obowiązkiem kazdego normalnego człowieka jest gardzić kacapia.
Widze ze w kgb jakaś nowa narracja towarzyszu.
Mieliście propagandę przygotowana na trzy dni operacji specjalnej a tu kurwa zaraz rok stuknie. Pomysły na trolling się kończą. To musi być frustrujace.

niemamskarpet. napisał/a:

jesteśmy pod wpływem propagandy ukraińskiej która zalała Europe przy pomocy naszego rządu, uważam że w żadnym wypadku nie powinniśmy nie doceniać ruskich i sądzić, że oni już się wystrzelali ze wszystkiego i są słabi, bo nie są a krucjaty z kacapami zawsze się źle kończyły.

Tak sa słabi i się wystrzelali. Rzucają ma front czołgi z lat 60 a mobilki idą bez broni w zabawkowych hełmach i chińskich kamizelkach asg.
Jedyne na co ich stać to terroryzowanie ludności cywilnej atakami które nie zmienia lini frontu

Przykro mi onuco.
Przegracie jak zawsze
Wykończy was wyścig zbrojeń. Nie macie szans z całym światem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem