"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cała ta medialna farsa na temat tej wojenki, wszystkie masmedia nawołują by uważać na rosyjska propagandę medialna i fałszywie newsy a w tym samym czasie podają tylko informacje przekazane przez Ukraińców, straty zniszczenia itd, Rosja straciła już wszystko i większość ludzi według mediów a Ukraina nie ma żadnych strat a nawet wzrost demograficzny bo odebrali kilka porodów, co za bzdury, nie biorąc żadnej strony a obiektywnie patrząc jak już chcą podawać dane to niech robią to rzetelnie a nie stronniczo bo to tez jest propaganda z tym ze ukraińska.
czy wykazywaliśmy takie zaangażowanie w pomoc w związku z konfliktami zbrojnymi w Syrii, Iraku, Iranie, Teheranie, Mozambiku, Wojnie domowej na srilance itd? Nie bo przecież to za daleko wiec mniej ważne bo „nas” nie sięgnie wiec nie ma o co trząść dupami
Rosja ma pływające elektrownie atomowe i to całkiem sporo, a wiemy doskonale że są dobrze popierdoleni, tak jak z Kurskiem.
Kursk dostał torpedą za cwaniakowanie, ale teraz przez tyle lat zrobili się jeszcze bardziej cwani.
Przypomnijcie sobie wypowiedź Lecha Kaczyńskiego w Gruzji z 2008 roku i przestańmy żartować, bo skończymy jak Lech.
Raptem Niemcy zabronili nam budowy elektrowni atomowej.
ja pierdolę ale antyżydowski wysryw.... Chuj że to wojna usa-rosja o wpływy nad morzem Czarnym i tak żydzi winni...
Ssij qtasa swoim panom pederasto
Na to czyli że co?
I NATO sojusz demokratyczny
Bystości dwa kabelki razem poszukać krążąc palcami
Myślisz, że oni jeszcze żyją...?
Pewnie jeszcze niektórzy tak. A czemu pytasz dziadku?
A jak napisałem ten sam żart parę miesięcy temu to admin wyjebał do sucharów
I dobrze zrobił. Teraz możesz zgłosić, że było i to gówno też wyleci.
Ja już jestem za stary na ten portal. Kwestia żydowska jest po to, żeby odwrócić uwagę od agentury ruskiej na terenie naszego kraju. Co nam żydzi aktualnie robią, po co ciągnąć wizerunek złego żyda ? Tymczasem w Polsce po 89 mnóstwo ruskiego gówna zostało w Polsce pozmieniało nazwiska, część została w polityce. To, że piszecie tu o żydach zamiast to porządna robota ruskich służb specjalnych, ruszcie kurwa czasem głową to nie boli, tyle w temacie.
Pełna zgoda
Kto by nie wygrał i tak żydzi zyskają
żydzi odpowiedzialni za całe zło na świecie
Żydokomuna objęła wszystkie ważniejsze stołki w Polsce zaraz po wojnie. U ukrów już są - teraz tylko umocnią swoją pozycje i zrobią to samo co z Polską…
Macie wyraźnie kompleksy. Nie wiadomo, czy na punkcie Żydów, czy bycia Polakiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów