"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
"Jak tam sytuacja? Co mówią ludzie?". Drugi mówi: "Wojna (...). Rosja wojuje z NATO" - mówił Zełenski. "No i jak tam?" - pyta pierwszy. "No, jak tam: 70 tysięcy rosyjskich żołnierzy zginęło, stracili prawie wszystkie rakiety, masa sprzętu uszkodzona, no taka jest sytuacja". "A co z NATO?". "NATO jeszcze nie przyjechało"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z jednej strony naród który nigdy nie wyszedł z komunizmu i nadal ciągnie stalinowskie praktyki
yyy, no nie do końca. Oni mają praktyki z caratu. Wyjebane na chłopstwo, w armii masz być mięsem armatnim, albo jesteś wysoko urodzony i bogaty. W komunizm to oni weszli z tą samą chujnią co z niego wyszli.
Nie można być antyrosyjskim trollem. Obowiązkiem kazdego normalnego człowieka jest gardzić kacapia.
Widze ze w kgb jakaś nowa narracja towarzyszu.
Mieliście propagandę przygotowana na trzy dni operacji specjalnej a tu kurwa zaraz rok stuknie. Pomysły na trolling się kończą. To musi być frustrujace.
Tak sa słabi i się wystrzelali. Rzucają ma front czołgi z lat 60 a mobilki idą bez broni w zabawkowych hełmach i chińskich kamizelkach asg.
Jedyne na co ich stać to terroryzowanie ludności cywilnej atakami które nie zmienia lini frontu
Przykro mi onuco.
Przegracie jak zawsze
Wykończy was wyścig zbrojeń. Nie macie szans z całym światem.
lecz sie koles, normalni ludzie gardza nacjonalistami
idz sie napieprzac pod stadion z chlopaczkami
lecz sie koles, normalni ludzie gardza nacjonalistami
idz sie napieprzac pod stadion z chlopaczkami
Jakimi nacjonalistami? Jak pijesz po nocach to nie pisz.
Nie można być prawicowym trollem. Obowiązkiem każdego normalnego człowieka jest gardzić lewakami.
Widzę ze w lgbt jakaś nowa narracja dziwadełek.
W sumie się zgadzam
2. "Ej, ale to wy napadliście na ten kraj."
1. "NIE PRAWDA, HAJ PUTLER, Twoj kraj rozpierdolimy jako następny"
2. "Jak śmiesz ruski czorcie"
Moderacja. 2 dostaje bana za sianie nienawiści.
Ja już jestem za stary na ten portal. Kwestia żydowska jest po to, żeby odwrócić uwagę od agentury ruskiej na terenie naszego kraju. Co nam żydzi aktualnie robią, po co ciągnąć wizerunek złego żyda ? Tymczasem w Polsce po 89 mnóstwo ruskiego gówna zostało w Polsce pozmieniało nazwiska, część została w polityce. To, że piszecie tu o żydach zamiast to porządna robota ruskich służb specjalnych, ruszcie kurwa czasem głową to nie boli, tyle w temacie.
łatwiej im beczeć tak samo jak inne barany, wymaga mniej myślenia
przeciez ten caly zelenski to jest jeden z "bandy" - wielka gwiazda sie teraz zrobila - a wystarczy popatrzec na powiazania i skad kase bral no ale kaza wiezyc w super hero zelenskiego to ludziki beda to robic.
Jak to sie dzieje ze ci oświeceni zawsze mają problem z ortografią?
Wtedy ok, można było...
Cyrk...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów