Ale z chorobą nie wygrają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ehs... i znowu te ludzkie uczucia blehhhhh
Strona sadistic.pl jest po to aby oglądać przypadku wynikające z ludzkiej głupoty, odchyłów, oraz okrucieństwa, agresji itp.
Ci ludzie nie są winni swojej chorobie, nie podpalili się po pijaku ani nie skakali do basenu z 10 metrów, wyśmiewanie się z nich jest po prostu poniżej pewnego poziomu bardzo niskiego dodam, i nie ma nic wspólnego z zamysłem tejże strony.
"Codzienna dawka czarnego humoru" to tytuł tejże strony, a czarny humor to trudna sztuka, ty jej nie opanowałeś...
Ci ludzie nie są winni swojej chorobie, nie podpalili się po pijaku ani nie skakali do basenu z 10 metrów, wyśmiewanie się z nich jest po prostu poniżej pewnego poziomu bardzo niskiego dodam, i nie ma nic wspólnego z zamysłem tejże strony.
"Codzienna dawka czarnego humoru" to tytuł tejże strony, a czarny humor to trudna sztuka, ty jej nie opanowałeś...
z głupotą się nie dyskutuje i tyle, a jeżeli tak was podnieca wyśmiewanie niepełnosprawnych to wasz problem, onanizujcie się dalej myślą, że ktoś ma bardziej przesrane w życiu niż wy, a z resztą szkoda słów,
rzycze tobie takiej samej radochy z otrzymania złotego bez wartościowego gówna "autor"
Wiekszosc z tych co wala teksty typu "spierdalaj, to jest sadistic" nie wchodzi nawet na harda. Rozumiem, ze to sadistic, ale nie smieszy mnie kogos choroba bo ci ludzie nie sa sobie tego winni, jednak mialbym niezly ubaw jakbym zobaczyl na hardzie film z udzialem "prawdziwych sadystow".
moomin napisał/a:
czarny humor to trudna sztuka
moomin napisał/a:
nie podpalili się po pijaku ani nie skakali do basenu z 10 metrów
Niesamowicie wyrafinowana i trudna sztuka. To co piszesz nie trzyma się kupy. Jeżeli uważasz podpalenie się po pijaku za trudną sztukę powinieneś zostać kustoszem, albo lepiej artystą to byśmy na tym skorzystali. Nie masz pojęcia czym jest czarny humor.
zebrało się 5 filozofów pod tematem o zjebach i głoszą swoje herezje
<_> <- wkurwiony down.
ojj boziu, jaka dyskusja, będę sikał w nocy.
a tak na serio weźcie wypierdalajcie, załóżcie sobie konta na YT i prowadźcie vlogi, mówcie o downach i chuj wie czym jeszcze a nie sobie tutaj robicie forum filozoficzne, serio 1 KOMENTARZ wystarczy.
a tak na serio weźcie wypierdalajcie, załóżcie sobie konta na YT i prowadźcie vlogi, mówcie o downach i chuj wie czym jeszcze a nie sobie tutaj robicie forum filozoficzne, serio 1 KOMENTARZ wystarczy.
Szlag, o aaale się wszyscy spinają. Zabawne te downiątka i tyle.
po chuj sie spinacie? jedni maja beke z ICH MIN, inni nie. nie smieja sie z samej choroby a raczej z komizmu i innego (powtarzam INNEGO, nie gorszego) wygladu np.
sadistic jest sadystyczny o chuj!
ps.: ode mnie piwo:D ahehaheha.
sadistic jest sadystyczny o chuj!
ps.: ode mnie piwo:D ahehaheha.
Shady_7 i inni wasze wypowiedzi świadczą o dużej niepełnosprawności intelektualnej, ciekawe czy zdajecie sobie sprawę z tego faktu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów