Ale z chorobą nie wygrają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O widzę, że gifa z rodziną swoją wkleiłeś
Echelon dość dziwny obraz rodziny wpoili ci rodzice. Najwyższy czas przejrzeć na oczy, nie każda rodzina wygląda jak twoja, ale i tak pozdrów tatusiów, nawet jeśli nie mają już kontaktu z rzeczywistością. Miłego dnia.
Myślisz, że wygrałeś tą odpowiedzią? Co jest śmiesznego w tym Twoim gifie? Takie śmieszne jest jak chorzy umysłowo się cieszą? Przynajmniej oni coś robią w swoim życiu a zapewne Twoim największym osiągnięciem w życiu jest dostanie się na główną na sadistic.pl
Meru to jest sadistic.pl jak trafnie zauważyłeś. I jeśli nie śmieszą cię chorzy umysłowo to ja nie wiem czego tutaj szukasz
wielkiwu to że to jest sadistic.pl nie znaczy że chorych umysłowo należy wyśmiewać, a jeżeli ciebie bawi nieszczęście w postaci choroby to radziłbym ci się wybrać do psychiatry bo najprawdopodobniej sam jesteś umysłowo chory.
zamknąć ryje.
Nasi przodkowie wyglądali jak małpy i jakoś nie śmiejecie się z nich.
Chyba, że chcecie zaprzeczyć teorii Darwina to ok!
PS: Dla przeciwników Darwinowców: bo tak naprawdę to ludzi stworzył Bóg z gliny, a kobiety z żebra,
GTFO!
Nasi przodkowie wyglądali jak małpy i jakoś nie śmiejecie się z nich.
Chyba, że chcecie zaprzeczyć teorii Darwina to ok!
PS: Dla przeciwników Darwinowców: bo tak naprawdę to ludzi stworzył Bóg z gliny, a kobiety z żebra,
GTFO!
DwOOruch napisał/a:
bo tak naprawdę to ludzi stworzył Bóg z gliny
Ze spermy gwoli ścisłośći
A co obrazka, niektórzy tutaj tak mają gdy dostaną piwo za wrzute
W przeciwieństwie od Ciebie, kamilksons - oni nie spędzają życia przed kompem. Uwierz mi - nikt Cię nie podziwia, gdy machasz rękami ze szczęścia w pustym pokoju, bo dostałeś kolejne piwo...
Nie pasują piwa ?? To na chuj ta forma oceniania wstawek ?
Nie pasuje ci nabijanie się z chorych ? To wypierdalaj, co to kurwa jest ? sadistic.pl w dawnej postaci chyba poszedł się jebać.
Nie pasuje ci nabijanie się z chorych ? To wypierdalaj, co to kurwa jest ? sadistic.pl w dawnej postaci chyba poszedł się jebać.
heh, jak tak patrze na tego gifa to mi sie dowcip przypomnial:
- Co jest cenniejsze od złota na paraolimpiadzie?
- Móc chodzić...
- Co jest cenniejsze od złota na paraolimpiadzie?
- Móc chodzić...
abominacja napisał/a:
W przeciwieństwie od Ciebie, kamilksons - oni nie spędzają życia przed kompem. Uwierz mi - nikt Cię nie podziwia, gdy machasz rękami ze szczęścia w pustym pokoju, bo dostałeś kolejne piwo...
Nikt mnie nie podziwia za to bo ręce straciłem w wypadku, ale brawa abominacjo za próbę stworzenia mojego portretu psychologicznego na podstawie avatara i nicka.
A wszyscy zbulwersowani gifem mogą najzwyczajniej zmienić stronę, a nie kląć i wyzywać w obronie chorych umysłowo, pokazując tym swoje prostactwo, chamstwo.
batrega napisał/a:
wielkiwu to że to jest sadistic.pl nie znaczy że chorych umysłowo należy wyśmiewać, a jeżeli ciebie bawi nieszczęście w postaci choroby to radziłbym ci się wybrać do psychiatry bo najprawdopodobniej sam jesteś umysłowo chory.
Obrońca zwierząt się znalazł .. Idź oglądaj demotywatory jak cię razi zawartość sadistica i użytkownicy, których ona bawi.
Jak _DaRkNeS_ pięknie napisał
Cytat:
[..]wypierdalaj[..]
abominacja napisał/a:
Jakby ktoś nagrał kamilksons, jak macha rękami ze szczęścia bo dostał piwo to pewnie też byśmy go mogli podziwiać na sadolu ..
kamilksons napisał/a:
Nikt mnie nie podziwia za to bo ręce straciłem w wypadku
tak, i dupą posty piszesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów