Ale z chorobą nie wygrają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kamilksons napisał/a:
ręce straciłem w wypadku
Super, czemu nie dałeś zdjęć na harda jak próbujesz podetrzeć się stopą?
kamilksons napisał/a:
Jeżeli uważasz podpalenie się po pijaku za trudną sztukę powinieneś zostać kustoszem, albo lepiej artystą to byśmy na tym skorzystali. Nie masz pojęcia czym jest czarny humor.
Cieszę się natomiast ,że ty wiesz i raczysz nas swoją sztuką. ja przeczytasz jeszcze raz mojego posta, i dalej stwierdzisz, że podane przeze mnie przykłady to czarny humor, to powtórz powyższą czynność i zastanów się raz jeszcze, jeżeli i wtedy nie zrozumiesz, to napisz PW wytłumaczę ci o co w nim chodziło.
Pozdrawiam "prawdziwych sadystów" co się "nie spinają"
szkoda, że nie mamy wpływu na to, żeby usuwać takie rzeczy z serwisu. to nie jest śmieszne tylko nie smaczne i brak w tym taktu
niesmaczne jest dla CIebie to, jak cieszą się chorzy ludzie?!;o ogarnij sie!
ćpaj, pij i jaraj więcej albo kurwa dorośnij... bo zespół downa trafia się naprawde fartem... oby tobie skurwielu...
fara1us napisał/a:
ćpaj, pij i jaraj więcej albo kurwa dorośnij... bo zespół downa trafia się naprawde fartem... oby tobie skurwielu...
Na to chyba już za późno, nie sądzisz? :]
''wielkiwu to że to jest sadistic.pl nie znaczy że chorych umysłowo należy wyśmiewać, a jeżeli ciebie bawi nieszczęście w postaci choroby to radziłbym ci się wybrać do psychiatry bo najprawdopodobniej sam jesteś umysłowo chory.'' i wszyscy Ci którzy sa za wielką obroną .... to jest sadistic zrobiony własnie w takim celu więc nie piszcie głupot o wyśmiewaniu ;]tutaj kazdego wysmiewają czarnego czy downa i chuj
@Meru:
GTFO of my internetz, plz.
GTFO of my internetz, plz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów