18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
R................x 2010-05-17, 10:04
kamilksons napisał/a:

ręce straciłem w wypadku

Super, czemu nie dałeś zdjęć na harda jak próbujesz podetrzeć się stopą?
Zgłoś
m................n 2010-05-17, 16:52
kamilksons napisał/a:

Jeżeli uważasz podpalenie się po pijaku za trudną sztukę powinieneś zostać kustoszem, albo lepiej artystą to byśmy na tym skorzystali. Nie masz pojęcia czym jest czarny humor.

Cieszę się natomiast ,że ty wiesz i raczysz nas swoją sztuką. ja przeczytasz jeszcze raz mojego posta, i dalej stwierdzisz, że podane przeze mnie przykłady to czarny humor, to powtórz powyższą czynność i zastanów się raz jeszcze, jeżeli i wtedy nie zrozumiesz, to napisz PW wytłumaczę ci o co w nim chodziło.
Pozdrawiam "prawdziwych sadystów" co się "nie spinają"
Zgłoś
Gwiazdormma 2010-05-17, 22:47
szkoda, że nie mamy wpływu na to, żeby usuwać takie rzeczy z serwisu. to nie jest śmieszne tylko nie smaczne i brak w tym taktu
Zgłoś
holick86 2010-05-18, 0:18
niesmaczne jest dla CIebie to, jak cieszą się chorzy ludzie?!;o ogarnij sie!
Zgłoś
Fumigant 2010-05-18, 2:08
ćpaj, pij i jaraj więcej albo kurwa dorośnij... bo zespół downa trafia się naprawde fartem... oby tobie skurwielu...
Zgłoś
Lashlo 2010-05-18, 6:26
fara1us napisał/a:

ćpaj, pij i jaraj więcej albo kurwa dorośnij... bo zespół downa trafia się naprawde fartem... oby tobie skurwielu...

Na to chyba już za późno, nie sądzisz? :]
Zgłoś
KOkos259 2010-08-07, 8:29
''wielkiwu to że to jest sadistic.pl nie znaczy że chorych umysłowo należy wyśmiewać, a jeżeli ciebie bawi nieszczęście w postaci choroby to radziłbym ci się wybrać do psychiatry bo najprawdopodobniej sam jesteś umysłowo chory.'' i wszyscy Ci którzy sa za wielką obroną .... to jest sadistic zrobiony własnie w takim celu więc nie piszcie głupot o wyśmiewaniu ;]tutaj kazdego wysmiewają czarnego czy downa i chuj
Zgłoś
r................o 2010-11-12, 13:43
@Meru:
GTFO of my internetz, plz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem