📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przestałem oglądać pytę, potem kanał przejął sam Jaok, bardzo się ucieszyłem bo inni robili z siebie debili tylko. Przez 3 odcinki trzymał poziom, potem znów zaczęła się głupawka.
Whitey napisał/a:
Doznana z Poznania
Kolejna pizda zyciowa, ktora nawet tytulu poprawnie nie potrafi przepisac....
CoJaTamKurwaWiem, Kolejna pizda życiowa która komentuję zwykłą literówkę w internecie,poza tym dodawałem na szybko żeby zdobyć dużo piw.
14/88 Pozdrawiam
14/88 Pozdrawiam
Jezu żeby mojej zony nie pokazali w tym filmie bo wstyd na całe osiedle będzie
Tym wszystkim uczestnikom tego marszu powinni zastosować taką terapię.
sadistic.pl/przylapani-na-pedalowaniu-vt458577.htm
sadistic.pl/przylapani-na-pedalowaniu-vt458577.htm
gustav665 napisał/a:
przestałem oglądać pytę, potem kanał przejął sam Jaok, bardzo się ucieszyłem bo inni...
Jak dla mnie joak się zeszmacił, gdy razem z jakimś komercyjnym medium pro-germańskim
zrobili ustawkę przeciw jakiemuś posłowi PiS.
Poza tym Koza miał inteligentniejszy dowcip, ale to już kwestia gustu.
Jebać LGBT won do afryki ruchać się z murzynami
"Problem jest zawsze w rodzicach. Rodzice pokazują dzieciom jaki przykład trzeba wynosić z domu. Więc rodzice zastanówcie się nad tym co przekazujecie w swoich wartościach dzieciom"
To w odniesieniu do samobójstwa dzieciaka po tym jak się "ujawnił" i był szkalowany
Z jednej i z drugiej strony rodzice zjebali sprawę. Jedni bo nie potrafili syna wychować tak żeby wyrósł z niego zdrowy chłop. A drudzy bo wychowali patusy ze niedowartościowanym ego czego efektem było szukanie jednostek do wyśmiewania.
To w odniesieniu do samobójstwa dzieciaka po tym jak się "ujawnił" i był szkalowany
Z jednej i z drugiej strony rodzice zjebali sprawę. Jedni bo nie potrafili syna wychować tak żeby wyrósł z niego zdrowy chłop. A drudzy bo wychowali patusy ze niedowartościowanym ego czego efektem było szukanie jednostek do wyśmiewania.
Czy pyta dostał kiedyś w pysk przed kamerą ?
Miałem co innego komentować ale: 1:56... Gada na policję ale właśnie pan policjant tutaj musiał groźnie spojrzeć na miejscowego sebixa żeby nie wyłapał "w pizde"...
Dziecko: Tato, a dlaczego ten pan w biustonoszu idze tak przez miasto, on jakiś chory jest?
Ojciec: Nie synku. To jest homoseksualista. On to robi, żeby pokazać, że jest taki sam jak my i że jesteśmy równi.
Matka: I pamiętaj Adasiu, nigdy się z takich panów nie śmiej, to zupełnie normalne zachowanie.
Rasizm jest OK.
Dziecko: Tato, a dlaczego ten pan w biustonoszu idze tak przez miasto, on jakiś chory jest?
Ojciec: Nie synku. To jest homoseksualista. On to robi, żeby pokazać, że jest taki sam jak my i że jesteśmy równi.
Matka: I pamiętaj Adasiu, nigdy się z takich panów nie śmiej, to zupełnie normalne zachowanie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów