📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up zaczniesz tankować za swoje to zmienisz zdanie, albo też druga opcja jeździsz na gaz co dla mnie jest najbardziej zjebaną modyfikacją samochodów w dziejach, jak kogoś kurwa nie stać na tankowanie benzyny i szuka oszczędności to niech kupi kurwa rower
@Up auta typy Seicento to jeszcze można zrozumieć, ale jak nie mogę pojąć jak można np. Hummera albo Audi A8 przerobić na gaz.
JAk zobaczycie oszczędności rzędu 200-300 zł za przejechanie tej samej odległości co na pełnym zbiorniku benzyny to skumacie. Obecne instalacje nie obnizają mocy auta więc ze swoimi śmierdzielami się schowajcie
Tak się bawimy zimą w Lublinie
Wszyscy, którzy zazdroszczą auta lub wolą passaty w tdi już mogą hejtować
Wszyscy, którzy zazdroszczą auta lub wolą passaty w tdi już mogą hejtować
Zmartwię autora.. Uwielbiam A8, zawsze mi się podobały Mimo, że aktualnie nie byłoby mnie stać aby zalać ją pod korek i tak stawiam piwo
Na oponach zaoszczędził jebany.
nigdy diesel - wole jechac autobusem niz kupic diesla! benzynka to jest wybuch!
Takie Ałudi można mieć już za 10 kafelków, ciekawe jest to, ze pod dyskoteką można łatwo wyrwać na nie lachona bo każdy widzi A8 i myśli sobie "ten kozak ma hajs", a podjechałbyś nowym Fiatem Pandą za 30 kafli, trzy razy więcej niż ta stara padlina i zero brania
Dlatego zawsze pod remizę przyjeżdżam autobusem.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Mało autko, małe branie, duże autko duże branie, hyh
Dlatego zawsze pod remizę przyjeżdżam autobusem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów