Zapewne ten dowód także zlekceważycie
Zapewne ten dowód także zlekceważycie
Cele więzienne największych zwyroli wyklejone są świętymi obrazkami a wiele dziwek ma wytatuowane krzyże.
A pierdolisz, przecież cała jesteś wytatuowana w pentagramach i odwróconych krzyżach
Zaraz pewnie wrzuci filmik mowiacy ze ksieza to nie pedofile i pedaly a przeciez oni powinni byc dowodem boga tutaj - czyli mozliwe ze ten twoj jezus - jebal judasza a cala zdrada byla dlatego ze judasz ruchal innego ziomka
Kolejny dowód? A jaki był pierwszy dowód? Bo mi umknęło...
Chłopaczek ewidentnie mocno religijny, przymuszony przez życie do złych rzeczy, okradane baby - jak Halman wspomniał - wyglądają na bardziej uduchowione od normalnych ludzi i jak zaczęły wszystkich świętych wzywać to się chłopaczek załamał, że "co on robi" bo przecież był od dziecka tresowany w "wartościach" swojej religii. Stąd naszło go momentalne załamanie nerwowe.
To tylko pokazuje jak głęboko wiara wchodzi nam do mózgów, że pomimo iż sobie coś w życiu postanowimy zawsze pojawi się ktoś (czy to nawiedzona baba, ksiądz czy papież) kto pociągnie za smycz wyznania na jakiej nas uwiązano. I niestety - przeciwko zagnieżdżanym od dzieciństwa "wartościom" jesteśmy po prostu bezbronni... Trudno się z tego wyswobodzić bo wartości te wyznajemy ze strachu przed karą - czy to wieczne potępienie, czy brak życia wiecznego....
A bez jakichkolwiek „smyczy” moralnych ludzie zachowują się jej zezwierzęcone lewactwo. Jakby nie było jest chujowo a co gorsza, to świadczy tylko o tym, że 90% społeczeństwa musi mieć jakieś smycze i kagańce moralne bo by się pogubiła w życiu tak jak dziecko ubabrało we własnym gównie.
Co Ty pierdolisz. Jestem mentalnym lewakiem, a czy robię komuś krzywdę? Gdzie to moje zezwierzęcenie? Staram się żyć tak, żeby nikt przeze mnie nie płakał, mam żonę której nie zdradzam, instynktownie bronię słabszych - na tyle że gdy TV Trwam nie dostała miejsca na multipleksie zebrałem po rodzinie 10 podpisów żeby im w tym pomóc (nawet mi jakiś pedalski obrazek święty za to wysłali z listem dziękczynnym z Torunia). Wiele treści na sadisticu jest dla mnie zbyt mocne - szczególnie z udziałem krzywdzonych dzieci czy zwierząt.
Więc jestem przekonany, że można być dobrym człowiekiem bez wiary w dziadka-widmo w chmurach
Potrzeba smyczy i kagańców - w cywilizowanych krajach jest dziś prostu zbędna (a w przypadku religii - wprost szkodliwa). Natomiast lewicowość myślenia jest pochodną inteligencji emocjonalnej.
P.S. To fejk, jeśli ktoś się nie połapał. Ale wy dzieci naiwne, łatwo was wkręcić!
Chłopaczek ewidentnie mocno religijny, przymuszony przez życie do złych rzeczy, okradane baby - jak Halman wspomniał - wyglądają na bardziej uduchowione od normalnych ludzi i jak zaczęły wszystkich świętych wzywać to się chłopaczek załamał, że "co on robi" bo przecież był od dziecka tresowany w "wartościach" swojej religii. Stąd naszło go momentalne załamanie nerwowe.
To tylko pokazuje jak głęboko wiara wchodzi nam do mózgów, że pomimo iż sobie coś w życiu postanowimy zawsze pojawi się ktoś (czy to nawiedzona baba, ksiądz czy papież) kto pociągnie za smycz wyznania na jakiej nas uwiązano. I niestety - przeciwko zagnieżdżanym od dzieciństwa "wartościom" jesteśmy po prostu bezbronni... Trudno się z tego wyswobodzić bo wartości te wyznajemy ze strachu przed karą - czy to wieczne potępienie, czy brak życia wiecznego....
Przymuszony przez życie, co za zjebane myślenie!!! Kurwa on to robi bo to jest łatwe a pójście do pracy już takie łatwe nie jest!!!
Więc kurwa nie pierdol!!!
"To pokazuje jak głęboko wiara wchodzi nam do mózgów"
Hyhy niektórym to nawet do dupy w zakrystii
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów